A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Itt az újabb bizonyíték, hogy Hosszú Katinka és Shane Tusup békülnek

Újabb bizonyíték van rá, hogy Hosszú Katinka és Shane Tusup házasságának megmentésére még van remény.
Újabb fotó került a Blikkhez, ami bizonyítja van még remény Hosszúék békülésére.

Bár az előjelek háborúskodást sugalltak a felek között, hétfőn már együtt mutatkoztak, délelőtti edzés után együtt hagyták el a Duna Arénát, bár akkor még külön kocsiba szálltak.

Ma a Mészáros utcában, az I. kerületben 12:30 körül megint lekapták őket kettesben, most viszont együtt szálltak be egy kocsiba.

Úgy látszik sokat javult kettőjük viszonya mostanában. Ezt erősíti meg, hogy amint azt a Blikk elsőként megírta, a válóperüket egyelőre szüneteltetik az érintettek, ezen kívűl együtt tértek vissza egy közös külföldi utazásról. Tusup a közöttük kialakult válság ellenére továbbra is hordja a jegygyűrűjét.
Hosszúék korábban éveken át sülve-főve együtt voltak az edzéseken, a versenyeken, a fellépéseken, a közösségi médiában pedig rendszeresen megosztották életük legfontosabb pillanatait. Az úszó november 16., azaz a szingapúri Világkupára utazás óta viszont nem rakott fel közös képet az oldalára a férjével. Sőt egyik fél sem posztolt már a Facebookon vagy az Instagramon hetek óta.

„Igaz, hogy a kapcsolatunk nehéz időszakon, megpróbáltatásokon megy keresztül” – írta még 2017 végén közleményében a pár.

Az elmúlt hetek után ugyanakkor reménykedésre adhat okot Hosszúék rajongóinak, hiszen úgy tűnik, az olimpiai bajnok sportoló és férje megpróbálja rendezni kapcsolatát.

További részletek a szombati Blikk-újságban!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések