A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Íme Simicska táskahordozója – Fotó!

Bár a Jobbik tagadja, hogy Simicska Lajos pénzelné a választási vesztegetéseket, most az Origo birtokába jutott egy fotó, amin az látszik, hogy Szabó Gábor pártigazgató Simicska Lajos irodájából távozik Schön Péter, a Jobbik gazdasági igazgatójának társaságában.
Az Origo információi szerint ugyanis Szabó Gábor Simicska táskahordozója, Szabó a kapcsolat Simicska pénzéhez. Az Origo úgy értesült, rajta keresztül jutnak el a vesztegetésre és egyéb másra szánt korrupciós feketepénzek a Jobbik képviselőjelöltjeihez. Ahogyan egy jobbikos informátorunk korábban fogalmazott, “ő a táskahordozója Lajosnak a Jobbikban”.

Mint az Origo megtudta, Szabó az, aki az oligarcha pénzét hordja a Jobbikba. Próbálnak tagadni, de az Origo birtokába jutott egy fotó, amelyen Szabó Gábor pártigazgató Schön Péter jobbikos gazdasági igazgató társaságában távozik egy tárgyalásról Simicska Lajos hírhedt irodaházából, ahol a tárgyalásait bonyolítja a bukott oligarcha.

Az alábbi képen Szabó Gábor pártigazgató, és a Jobbik gazdasági igazgatója távoznak Simicska Lajos irodájából egy tárgyalásról, ahol a Jobbik pénzügyeiről volt szó. A kép baloldalán Szabó Gábor, a jobbon pedig Schön Péter látható.

Mint arról a Lokál is beszámolt, döbbenetes választási vesztegetési ügyek sorozatára derült fény az elmúlt napokban a Jobbik háza táján.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések