A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Így gúnyolták Alföldit a Jobbik képviselői

Bár manapság a Jobbik részéről az hangzik el, hogy Alföldi Róbert „egyenesen feltétele egy normális országnak”, korábban több jobbikos politikus is visszatérően gyalázta Alföldit. Hármójuk most is a Jobbik képviselő-jelöltje – írja a Mandiner. 
Mirkóczi Ádám jobbikos képviselő a minap úgy nyilatkozott a színészről, hogy „nemhogy belefér, hanem egyenesen feltétele egy normális országnak”.

Ezzel szemben a portál hozzájutott azokhoz a felvételekhez amiben a párt országgyűlési képviselői undorító módon beszélnek Alföldi Róbertről egy korábbi 2010-2011-es felvételen.

Egy másik adásban Apáti István, a Jobbik parlamenti képviselője így beszél Alföldiről és a „liberális dögvészről”: „Vagy, hogy ha kicsit drasztikusabban és talán plasztikusabban akarnék fogalmazni, akkor azt is mondhatnám, hogy különösen a kultúra, a külügy és az oktatás területén tombol a liberális dögvész, itt jóvátehetetlen károkat okoz – olvasható a Mandiner oldalán.




Magvasi Adrián: „Kezdjük is el akkor a mai műsort, a legelső hírt, azt most nagyon nem olvasom föl, hiszen úgy gondolom, hogy mindenki tisztában van vele és annyira friss – szinte egy pár órával ezelőtt történt, Alföldi Robertina ellen tüntettek a mai napon.

Balasi András: „Így van, hát sajnos, illetve nem sajnos Farföldi Robi nem jött ki, úgyhogy baromi hideg volt, tehát nem fűtötte a jelenlétével ott a területet.”

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések