A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hétéves kislányt erőszakoltak meg a migránsok

Nem bírnak állati ösztöneikkel a Németországba betelepülő migránsok. A német Bild című lap szerint nagy erőkkel kellett kivonulnia a rendőrségnek a Hamburg Bahrenfeld kerületében található menekülttáborba. 
A bejelentés szerint egy hétéves kislányt erőszakolt meg öt arab férfi. Ezt Nana Frombach ügyész is megerősítette, és közölte, hogy öt ember ellen indult eljárás. Az nem derült ki, hogy az elkövetők a tábor lakói voltak vagy csak látogatók. A migránsszállóban egyébként 550 afrikai és arab bevándorló tartózkodik.

Történt egy másik brutális eset is. Az afgán illegális bevándorló, Hussein Khavari 2015-ben érkezett a németországi Freiburgba Görögországból. Most derült ki, hogy a görögországi Korfun emberölési kísérlet miatt 10 év börtönre ítélték, és a büntetés elől menekült Németországba. A szigeten egy 20 éves lányt dobott le részegen egy szikláról, azonban a németeknél sem bírt magával.

2016. október 16-án este a 19 éves Maria Ladenburger épp hazafelé kerékpározott egy buli után Freiburgban, amikor az afgán megtámadta, egy helyi parkban többször megerőszakolta, majd a park melletti folyóba dobta.

Az igazságügyi orvosszakértői jelentés szerint a 19 éves lány haláltusája legalább egy óráig tartott a Dreisam folyó vizében. A lány egyébként egy magas rangú európai uniós tisztségviselő gyereke volt. Khavarit csak három hónap múlva kapták el egy DNS-teszt alapján, és azt hazudta, hogy 17 éves. A fogminta vizsgálata után, nemrég derült ki, hogy 22 és 29 év közötti lehetett a gyilkosság elkövetésekor. A migráns beismerte tettét, a bíróság pedig életfogytiglani börtönbüntetésre ítélte.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések