Hirdessen itt

Elismerte a Jobbik: Simicskáékkal egyezkedtek

Bár a Jobbik tagadta, hogy Simicska Lajos pénzelné a választási vesztegetéseket, az Origo által bemutatott fotó után, egy közleményben ismerték be, Szabó Gábor pártigazgató és Schön Péter, a Jobbik gazdasági igazgatója ma reggel Simicskáékkal tárgyalt.
„Szabó Gábor és Schön Péter a Jobbik közterületi kampányával kapcsolatos ügyekben tárgyalt és egyeztetett a párttal szerződéses kapcsolatban álló plakátcégek vezetőivel abban az épületben” – írja az Index a párt hozzájuk eljuttatott közleményre hivatkozva.

Mint arról a Lokál is beszámolt, az Origo információi szerint ugyanis Szabó Gábor Simicska táskahordozója, Szabó a kapcsolat Simicska pénzéhez. Az Origo úgy értesült, rajta keresztül jutnak el a vesztegetésre és egyéb másra szánt korrupciós feketepénzek a Jobbik képviselőjelöltjeihez. Ahogyan egy jobbikos informátorunk korábban fogalmazott, “ő a táskahordozója Lajosnak a Jobbikban”.

Az Origo birtokába jutott egy fotó, amelyen Szabó Gábor pártigazgató Schön Péter jobbikos gazdasági igazgató társaságában távozik egy tárgyalásról Simicska Lajos hírhedt irodaházából, ahol a tárgyalásait bonyolítja a bukott oligarcha.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések