Hirdessen itt

Borzalmas, amit műveltek az angol nőkkel a migránsok – a rendőrség nem akarta, hogy kiderüljön

Az angliai Telford városában történtek felett senki nem tud napirendre térni.
Mint kiderült, az elmúlt 40 évben legalább ezer nőt és lányt kényszerítettek prostitúcióra migránsok. A szörnyű bűncselekményeket az angol sajtó megpróbálja teljesen elhallgatni, mivel a vezető médiumok célja a bevándorlás elősegítése, és nem illik a képbe a migránsbűnözés.

A brit Sunday Mirror arról ír cikkében, hogy legalább ezer gyerek és fiatal lány lett áldozata annak a migrációs hátterű bűnbandának az elmúlt évtizedekben, mely prostitúcióra kényszerítette őket. A brit lap 12 áldozattal beszélt, akik szörnyű részletekről számoltak be. 11 éves volt a legfiatalabb áldozat, akit bedrogozva megerőszakoltak.

A rendőrség nem akarta, hogy kiderüljön a szörnyű bűncselekmény

Ha a másfél évig tartó oknyomozás helyesen derítette fel a történteket, akkor egész biztosan ez az ország valaha volt legnagyobb szexuális bűncselekmény-sorozata. A rendelkezésre álló információk szerint legalább három halálos áldozata volt a történteknek.Bár többen – köztük a hatóságok is – már évtizedek óta tudták, hogy a pakisztáni bűnbanda kislányokat szakít el a családjaiktól, és drog hatása alatt prostitúcióra kényszerítik őket, mégis először 2007-ben kezdődött nyomozás. Előtte attól félt a rendőrség, hogy rasszistának bélyegzik meg őket, ha intézkedni próbálnak. Már akkor egyértelmű volt a hatóságok számára, hogy ez egy hatalmas botrány, legalább 200 elkövetőről szereztek tudomást.

Ráadásul a rendőrség megpróbálta eltussolni a dolgot, több olyan áldozat is volt, akit a nyomozók fenyegettek meg, hogy nehogy merjen szólni újságíróknak a történtekről.Becky Watson 13 éves volt, amikor egy rejtélyes autóbaleset során meghalt.Naplójában leírta, hogy már két éve van a bűnbanda kezében, és arra kényszerítik, hogy férfiakkal szexeljen. A lány édesanyja hiába ment többször is a rendőrségre feljelentést tenni, az elkövetők konkrét listája sem volt elegendő, hogy a hatóságok bármit is tegyenek. Sőt, végül még a nő lányát kezelték bűnelkövetőként.

Becky barátnője Vicky 12 éves volt, amikor a bűnbanda hálójába került. 20 évesen végül drog túladagolásban halt meg. Tanúk azt mondják, hogy úgy bántak vele, mint egy darab hússal. Hiába volt a környezete számára világos, hogy valami nincs rendben vele, a gyógyszertárosok, a szociális segítők és az orvosok is elfordították a fejüket. Vicky családja biztosan állítja, hogy a lányuk bántalmazói még mindig szabadlábon vannak.

A többi ezer lány élete és története sem vidámabb, ami azonban még szomorúbb, hogy a megszólalt áldozatok szerint pár hete még aktívan tevékenykedett a bűnbanda.

Sajnos Angliában ezek a bűncselekmények szinte mindennaposak és az angol rendőrök tehetetlenek. Azt is kiderítették, hogy az elkövetők identitását a rendőrség is titkolta, mert különben a rasszizmus az azonnali vád, holott egy pakisztáni muszlimot nem lehet másképp nevezni, mint aki. Telford konzervatív parlamenti képviselője, Lucy Allan úgy véli, hogya BBC egyáltalán nem foglalkozik az ilyen esetekkel, mert az áldozatok angol munkásosztályból származó fehér lányok voltak. Ugyanebben a témában szólalt fel Malcolm Pearson, brit felsőházi képviselő, aki korábban a Brit Függetlenségi Párt vezetője volt. Felhívta a figyelmet a több ezer fiatal és fehér lány elleni erőszakra, amit muzulmánok követtek el, és csak 222 ítélet született több ezer esetből. Feltette azt a kérdést is, hogy vajon a brit kormány feltette-e kérdést muszlim vezetőknek, hogy a Korán elfogadja-e ezt a fajta erőszakot? A legfontosabb, hogy nyíltan kimondta: lehet-e anélkül beszélni az iszlámról, hogy azt, aki ezt teszi, ne vádolják meg rasszizmussal?

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Vélemény üzenete…
Nem a félelem, a pénz tartotta őket vissza . Pénzért mindent meg lehet venni, a rendőrséget főleg !