Hirdessen itt

A Forma-1-en túl számos élő közvetítéssel készül a hétvégére az M4 Sport

Széles választékban kínál élő közvetítéseket a nemzeti sportcsatorna a hétvégére. Ezúttal Forma-1, futball, jégkorong, vízi-, kézi- és kosárlabda, illetve műkorcsolya és jégtánc közül válogathatnak a nézők.
Szombaton a Forma-1 Ausztrál Nagydíj időmérő edzésével kezdi hétvégi élő közvetítéseinek sorát az M4 Sport, amelyet 7 órától láthatnak a nemzeti sportcsatorna nézői. A Műkorcsolya és Jégtánc Világbajnokság férfi versenyszámait 10 órától követhetik az M4 Sport képernyői előtt ülők. Délután a kézilabdán lesz a hangsúly. 

A K&H Férfi Kézilabda Liga: Gyöngyös – Dabas mérkőzést 16 órától tűzi műsorára a csatorna. A Férfi Vízilabda OB I: FTC PQS Waterpolo – ZF-Eger összecsapást pedig 18 órától láthatják Magyarország legnézettebb sportcsatornájának nézői. A jégkorong Erste Liga döntő, 2. mérkőzés: MAC Budapest – DVTK Jegesmedvék meccset 20 órától tekinthetik meg az M4 Sport képernyőjén.

Vasárnap a Forma-1 Ausztrál Nagydíj futamát 7 órától láthatják a nemzeti sportcsatorna nézői. A Merkantil Bank Liga: Kisvárda – Cegléd futballmérkőzést 12.30-tól, a Női kosárlabda Magyar Kupa döntőjét 18 órától követhetik a nemzeti sportcsatorna nézői. A Férfi Vízilabda OB I: A-Híd OSC-Újbuda – Szolnoki Dózsa összecsapással 20.15-től zárja hétvégi élő közvetítéseinek sorát a legnézettebb hazai sportcsatorna.

Az élő adás mellett további extra spottartalmak érhetőek el az m4sport.hu, illetve az M4 Sport telefonos alkalmazás felhasználói számára is.

MTI

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések