A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Putyin üzenete Európának: Nem akarok egy hatalmas kalifátust Oroszország mellé, ezért azonnal tegyétek meg ezt

Putyin nemrég megrázó jövőképet vázolt Európa számára. 
Ha az EU nem teszi meg azt a két dolgot, amit javasol, akkor visszafordíthatatlanná válnak a jelenleg is uralkodó, lassan káoszba torkolló állapotok. Ha nem hajtja végre ezeket Európa, akkor nem marad semmi, amit meg lehetne védeni.

Bár akár érdeke is lehetne, hogy az unió összeomoljon, mégis úgy hiszi, figyelmeztetnie kell az EU vezetőit, mivel nem akar a közvetlen szomszédságában egy hatalmas új Kalifátust, hiszen azzal az oroszok baja is meggyűlne..

Putyin szerint a legfontosabb, hogy azonnal le kell zárni Európa határait, amit katonasággal kell megvédeni. A másik, hogy meg kell szüntetni azt a normát, hogy illegális bevándorlókat fogad be Európa. 100 százalékos bizonyossággal meg kell győződni arról, akit az EU befogad, hogy nem terrorista és, hogy jogosult-e a menedékre.

Ezekkel az intézkedésekkel meg lehetne akadályozni, hogy a szélsőséges muszlimok száma drasztikusan növekedjen az európai városokban mielőtt visszafordíthatatlanná válna a probléma.

Még az Unió vezetői, és a tagállamok politikusai bénultan nézik a migránsválság okozta Európai káoszt, Putyin határozottan cselekszik, hogy megvédje Oroszországot és az orosz népet.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések