A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Óriási fordulat: VV Fanni gyilkosának ügyvédjét tanúként hallgatja ki a rendőrség!

Hatalmas pálfordulás? Mi történt?
Ekkora fordulat még talán soha nem volt egy gyilkossági ügyben, mint a VV Fanni ügyben.

A feltételezett gyilkos ügyvédje ugyanis tanúja lehetett a gyilkosságnak. Legalábbis erre lehet következtetni abból, hogy mosta  rendőrség tanúként hallgatta meg.

A VV Fanni meggyilkolásával meggyanúsított B.László ügyvédként dolgozó nagybátyját most vették górcső alá a hatóságok.

A hatóságok most új védőügyvédet kérnek a gyanúsított mellé, akit eddig nagybátyja képviselt, ám őt tanúként akarja kihallgatni a rendőrség a lap információi szerint.

Nagyon sok különféle feltételezés látott napvilágot.

Egyes szóbeszédek szerint nem kizárt, hogy vagy konkrétan a gyilkosság tanúja is lehet a védőügyvéd, vagy olyan információk lehetnek birtokában, amik tanúvá teszik a rendőrség szemében.-

„Ügyvédje olyan információk birtokában lehet az üggyel kapcsolatban, amelyeknek nem védőként jutott a birtokukba, hanem már korábban is érdemi információkkal rendelkezett." 

"Ilyen esetben pedig indítványozhatják, hogy tanúként legyen kihallgatva. Innentől pedig egyértelmű, hogy nem lehet tanú és védő is egyszerre” – mondta a lapnak dr. Horváth B. Gábor szakjogász.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések