Hirdessen itt

Napi horoszkóp – 2018. február 20.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.
Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Nap átlépett a Halak jegyébe, kissé vontatottabban haladnak a dolgok, ez sokat elvesz az ön lendületéből. Lassítson egy kicsit, tartson szüneteket, ne engedje magát hajszolni, és csak a megszokott tevékenységét végezze. Az új tervek többnyire kudarcra vannak ítélve.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A Vénusz a Halak jegyében áll. Nem sok kedve lesz ma a szórakozáshoz. Rengeteg munkája akad, és fontos, hogy összpontosítson. Próbálja meg követni a megszokott ritmusát, akkor sikeresebb lesz a mai napja.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A Merkúr jegyet váltott. Nagyon sok munka vár önre. De sikerül mindennek időben a végére érni. Minden esetre új dolgokhoz ne kezdjen hozzá, és szerződéseket se írjon alá.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Most ereje teljében érezheti magát. Szüksége is van rá, mert a teendője rengeteg. Ha inkább szellemiekben tevékenykedik, akkor sporttal, hobbikertészkedéssel érdemes levezetni felgyülemlett energiáit.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Szokatlanul érzékeny a kritikára: ne vegyen mindent a lelkére, amit mások mondanak! Még az is előfordulhat, hogy a jó szándék vezeti kritikájukat. A délután egy szenzációs hírt tartogat!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Utazás, pénz, társasági élet: ezek lehetnek a mai nap kulcsszavai. Amihez hozzányúl, arannyá változhat kezében. Fogja vissza cinikus szókimondását a munkahelyén. Különben ellenségeket szerezhet magának!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Az Uránusz és a Hold is szemben áll az ön jegyével. Úgy érezheti, mintha meg lenne kötve a keze, most nem kellene új dolgokba kezdenie. Próbáljon meg vidám maradni, akkor a nehéz munkák is jobban sikerülnek.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma igazán nem lehet oka panaszra, akármilyen megerőltető nap is vár önre. Minden tevékenysége sikert ígér! Bár elfáradt a hosszú télben, most új erőre kaphat!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Új kihívásokkal nézhet szembe a jelenlegi munkahelyén, vagy teljesen új ajánlatot is kaphat valahonnan. Egy idős barátja segítségre szorul, ne tagadja meg tőle a támogatását, még ha egy kis utazásába is kerül a látogatás.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Meggazdagodási terveit most megvalósíthatja, munkáját ma nagyra értékelik, és jutalmazzák jószívű főnökei. Egy rossz befektetés, vagy oktalanul kötött szerződés azonban veszteségeket okozhat: várjon, amíg tisztábban láthat!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A mai nap próbára teheti a türelmét. Az Uránusz még a Plútó kellemetlen hatása alatt áll. Igyekezzen mindent elvégezni, amit csak lehet, és este menjen kikapcsolódni. Ma inkább kerülje a bevásárlóközpontokat, vagy legalábbis ne vigye magával az összes pénzét: könnyen elcsábulhat, és később megbánja költekezését.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A Vénusz a Halak jegyében áll, az lenne a legkellemesebb, ha ma nem kellene dolgoznia. Sajnos ezt csak kevesen tehetik meg. Ha ön sem vehet ki szabadságot, akkor igyekezzen csak a legszükségesebb feladatokat elvégezni.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések