Hirdessen itt

Michael Schumacher él és a helyzethez képest, köszöni, jól van! Ezt osszátok, ne a hülyeséget!

Ha Schumi meghalt volna (egy tegnapi hír van fenn a Facebook-on), akkor azt már a Wikipedia ma megírta volna! A Wikipedia abszolút hiteles forrás, én még hazugságokat nem olvastam ott soha! Az biztos, hogy a halálhírt közlő forrás nagyon komoly perre számíthat a családtól!
Schumiról azért nem hallani mostanában híreket, mert a családja kifejezetten kizárta a nyilvánosságot, hogy Shumi mielőbb, legalább lábra állhsson, mert most még, sajnos, nem tud járni!

Nézzük akkor, hogy mi van most a többszörös F1 világbajnokkal, hogyan és hol én, milyen az egészségi állapota, és egyáltalán, mit írnak róla a tűzközeli kölföldi érdemes médiák:

MICHAEL Schumacher, a német verseny legenda, amelyet sokan mindig a legjobb vezetőként tekintettek, négy évvel ezelőtt tragikus sí-balesetet követően kómában maradt.

A Forma-1 történetében a Michael Schumacher legsikeresebb versenyzője a francia Alpokban sípályákon, 2013. december 29-én traumatikus agysérülést szenvedett, miután leesett és a sziklafalra csapódott.

Annak ellenére, hogy fejvédő sisakot viselt, Schumacher ilyen katasztrofális sérülések után is életben maradt, és két műtéti beavatkozást kellett végrehajtania, miután a Grenoble Kórházba szállították.

Orvosai arról számoltak be, hogy orvosilag kómába került, és állapotát 2014 márciusában stabilnak tartották.

2014 áprilisában Schumachert kivonták a kómából, és egy svájci Lausanne-i kórházba költöztették, mielőtt 2014 szeptemberében hazaküldték volna.
Azóta a frissítések szórványosak voltak, hiszen családja és barátai továbbra is szorosabban maradtak a hétszeres F1 bajnok körül, hogy megvédjék a magánéletét.

Kevés információ áll rendelkezésre a verseny-legenda jelenlegi egészségéről, és az egyik legfrissebb hír a novemberi Schumacher felesége, Corinna Betsch volt.

Akkoriban azt mondta: “Az a döntés, hogy megvédje a magánéletét a nyilvánosságtól, Michael érdeke.

Tudjuk, hogy a baleset után Schumachert 2014 júniusában áthelyezték az intenzív ellátásból egy rehabilitációs osztályba.

Később Svájci otthonába, Lausannába költözött. Abban az időben az állapotáról szóló nyilatkozat így szólt: “Figyelembe véve a súlyos fejsérüléseket, az elmúlt hetekben és hónapokban történt előrehaladás, de még mindig hosszú és nehéz út áll előttünk.”

A Schumacher család 2015-ben beperelte a német Bunte magazint egy decemberi 2015-es történet után, amely hamisan azt állítja, hogy az F1 bajnok újra járhat.

Tavaly októberben Schumacher ügyvédje azt mondta, “nem tud járni”, és azt mondta, hogy magánéletébe betörtek. Csak a megelőző hónapban napvilágot látott jelentések szerint a Schumachert az Egyesült Államokba szállították, egy Texas-i agyi trauma központba.

Remélte, hogy az agy specialistája, Dr. Mark Meeks képes lesz eredményeket elérni nála, de mivel hathatós változás nem történt Schumi egészségében, az orvostól a későbbiekben megvonták a konziliumi jogot.
Annak ellenére, hogy nincs információ, Michael Schumacher rajongói továbbra is támogatják őt – és ő is tiszteletben tartják Őt és magánéletét!

Mi a legújabb hír, amit a Michael Schumacher család enged tudni?

2017. Novemberben lánya, Gina-Maria, 20 éves, inspiráló üzenetet írt Instagram-ra a tó festői panorámájához.

Azt mondta: “Csak egy boldogság van ebben az életben: szeretni és szeretni kell”.

Decemberben Schumacher fia, Mick elindította a “Keep Fighting” nonprofit kezdeményezés első évfordulóját apja tiszteletére.

Víziója “arra ösztönözni a világot, hogy mindig harcoljon és soha ne adjon fel”.

Lewis Hamilton, aki egykori riválisa volt Michael Schumachernek, pozíciójával párhuzamosan decemberben kapott helyet a stábban, Ő szintén elismerte a legendáját.

Online írt: “Michael, ami az Ön póluspozícióját Belgiumban ebben az évben jelentette, és egy igazi megtiszteltetés volt számomra. Imádkozom az Ön és családja számára mindenkor!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések