Hirdessen itt

Hoppá! Havas tanár úr, Liptai Claudiát is zaklatta – Gesztesi számolt be az ügyről

Döbbenetes a mai botrány fényében újraolvasni Gesztesi egy korábbi durva kifakadását Havas Henrik ellen. Néhány hónapja még mindenki bedugta a fülét ilyen esetek hallatán.
Gesztesi Károly egy interjúban részletes tényekkel alátámasztva vádolta  meg ugyancsak zaklatással az elmúlt napokban sorozatos botrányokba keveredő Havast,még azt is hozzátette, hogy “megérdemelne egy nagy verést”.

Gesztesi, akinél betelt a pohár, a Story magazinnak tálalt ki.

Hoppá! Havas tanár úr, Liptai Claudiát is zaklatta - Gesztesi számolt be az ühyről
“Havas konkrétan rendszeresen zaklatta a volt feleségemet, amikor a Mokkában együtt dolgoztak. Nemegyszer fordult elő, hogy részegen hívta fel Claut, de pechjére én vettem fel a telefont. Nem győztem elküldeni a fenébe, keményen rászólva, hogy ne molesztálja rendszeresen Claudiát. Egy elvtelen, pofátlan fráter, aki ráadásul súlyos alkoholproblémákkal küszködik.” – nyilatkozta szó szerint Gesztesi.
Gesztesi meg is indokolta, hogy szerinte mi lehet az oka Havas erősz@kosságának:
“Valószínűleg nem tudta feldolgozni, hogy Claudia sosem feküdt le vele, bármennyire is próbálkozott. Amikor a topon volt, Havas mindig is visszaélt a helyzetével, azt pedig képtelen volt feldolgozni, hogy az általa szakmailag oly nagyon lenézett Claudia nemet mond neki. Őneki! A Tanár úrnak!”– fakadt ki Gesztesi  aki  dühében egy pofont is beígért Havasnak.
A cikk megjelenése után nem perelt és nem kért semmiféle helyreigazítást Havas Henrik.

Időközben  megszólalt  az egyik áldozat édesanyja is. Hangfelvétel.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések