A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Be­val­lotta a román ka­mi­o­nos ő ölte meg a német ko­cogó nőt

Meg­ol­dód­hat az az eset, ami ta­valy no­vem­ber ha­to­dikán sokkolta a német köz­vé­le­ményt. Akkor öltek meg ugyanis bru­tá­lis módon egy 27 éves ko­cogó nőt – írja a Bild
Szerdán kezdődött meg egy stuttgarti bíróságon annak a román kamionsofőrnek a pere, akit azzal gyanúsítanak, hogy tavaly november 6-án meggyilkolt a freiburgi erdő szélén egy kocogó nőt. Carolin G. esete több mint egy éven keresztül tartotta lázban a német közvéleményt. A német Bild közölte, hogy a 40 éves Catalin C. beismerte a gyilkosság elkövetését

Beismerem, hogy november 6-án én öltem meg, az általam korábbról nem ismert nőt. Nagyon sajnálom – nyilatkozta a férfi. A román kamionos elmondta, hogy nem szexuális indíttatásból ölte meg a nőt, állítása szerint egyszerűen részeg volt, és egy alkoholos üveggel ütötte le áldozatát.

A román férfi akkor került a rendőrség látókörébe, amikor a gyilkosság helyszínén talált DNS-mintát sikerült beazonosítani. A német sajtó akkor közölte, hogy az a minta megegyezik egy, az ausztriai Kufsteinbanelkövetett emberölés helyszínén rögzített mintával is. a kufsteini esetnél egy 20 éves fiatal nő volt szintén az áldozat.

Catalin C. ezzel az esettel kapcsolatban azonban nem kívánt nyilatkozni a német bíróságon, mint ahogy arról is mélyen hallgat, hogy egyes információk szerint korábban Romániában is megölt már egy 23 éves prostituáltat.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések