A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megerőszakolta öngyilkos feleségét a nagykanizsai férfi

Öngyilkosságot megkísérlő volt feleségét erőszakolta meg egy kanizsai férfi. Az erőszaktevőt közös lányuk buktatta le, ő hívta ki a rendőröket apjára.
A pár két gyermeket nevelt, azonban a házasságuk megromlott, ugyanis a férfi ivott, féltékenykedett és agresszív volt – írta a Zaol.

Az asszony később Nagykanizsára utazott, ahol öngyilkos akart lenni: nagy mennyiségű nyugtatót vett be, amitől kábult lett. Az aggódó család többször is próbálta hívni, de napközben senki nem érte el. Este végre a volt férje kapcsolatba tudott vele lépni, tőle kért segítséget az asszony.

A férfi érte ment taxival, hazavitte magához, és a gyógyszerektől alvó nőt lefektette a szobába, rámászott az asszonyra, és közösült vele.

Eközben a nő felébredt, és kábultan igyekezett lelökni magáról a férfit, de nem sikerült. A zajokra azonban felébredt a pár idősebbik gyermeke, akit az apuka kiküldött. A lány azonban egyből telefonált a rendőröknek. Az apa a rendőrök kiérkezéséig bezárkózott a szobájába. A férfi tagadta a történteket, azt állította, hogy a felesége kérte, hogy ne a kórházba, hanem hazamenjenek, ahol beszélgettek a jövőjükről, a bontóper beadásáról, ekkor, a felesége beleegyezésével történt a szex is.

Ezt követően azonban összevesztek, szerinte ezt hallhatta meg a lányuk. A gyerek azonban végig kitartott saját, apját cáfoló állítása mellett, ahogyan az asszony is, aki leszögezte, hogy a kapcsolatuk akkor már évek óta rossz volt, így biztos, hogy önszántából nem ment volna bele a szexbe.

A férfit jogerősen hozzátartozó sérelmére, annak védekezésre képtelen állapotát felhasználva elkövetett szexuális erőszak miatt 3 év 2 hónap fegyházra ítélték.

Forrás: atv.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések