A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Döbbenet! Öngyilkos lett a volt szépségkirálynő. Erdőben bukkantak a holttestére

A 29 éves Sammi Kearsey holttestét egy kutyasétáltató találta meg szülei házának közelében egy parkban. Kearsey tavaly novemberben végzett magával, depressziós és bulimiás is volt. Családja a modell mentálhigiénés ápolóit okolja a történtekért, mert szerintük a gondozók tudtak a nő korábbi öngyilkossági kísérleteiről, mégsem tartották bent.
Akkor súlyosbodott a depressziója, amikor szakított barátjával, Daniel Coomberrel és Bristolba költözött. Kearsey halálának idején részeg volt, és fluoxetine-t találtak a vérében. Egy elhagyatott erdős részen halt meg. Öngyilkossága előtt felhívta az exbarátját és azt mondta neki, hogy „nem bírom tovább – így érzem magam 13 éves korom óta – nem vagyok jó erre a világra”.
Korábban tavaly februárban és augusztusban próbált öngyilkos lenni, de 2015-ben kábítószert is rengeteget fogyasztott, és napi egy üveg gint megivott – írja a Faktor.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések