Hirdessen itt

Sokkot kapott a budapesti lány, aki élő Barbie-vá akarta műttetni magát mikor a műtét után a tükörbe nézett. Fotó!

A lány élete akkor ment egy csapásra tönkre, amikor plasztikai műtétnek vetette alá magát: tökéletes külső helyett eldeformálódott arccal ébredt.
Szerettem volna szebb lenni, olyan babás arcot akartam, mint egy Barbie-é – kezdte Barbara, aki interszexuálisként úgynevezett arcnőiesítő műtéten vett részt.

– Mielőtt befeküdtem a kórházba, rossz érzés fogott el, hogy mégsem kellene megcsináltatnom a műtétet, de az orvosom megnyugtatott: azt mondta, hogy minden rendben lesz, nem kell aggódnom – mesélte Barbara, akinek rossz előérzete bejött: a műtét után ugyanis szinte rá sem lehetett ismerni, olyannyira eltorzult az arca.


Barbara szerint felemás lett az arca /Fo­tó: Fuszek Gábor

– Bár az orvos azt mondta, jól sikerült a műtét, éreztem, hogy valami nincs rendben: nem kaptam levegőt, a szájfelvarrásom öltése leszakadt, az állam felemás lett, az arcom úgy nézett ki, mintha elütött volna egy autó – sorolta Barbara, aki akkor még nem sejtette, hogy ez csak a kezdet.

Kiderült ugyanis, hogy súlyos károsodást szenvedett: a csontja deformálódott, az orra tönkrement, a haja egy része kihullot, a nyirokcsomói felduzzadtak, több hetes antibiotikum-kúrát kellett tartania, szteroidokat szed, emellett az arcizma is sérült. Azt állítja, hiába kereste az orvost, ő nem áll vele szóba. A lánynál, aki blogján is beszámolt kanosszajárásáról, egy nő is bejelentkezett, akik ugyanennél a doktornál pórul jártak.

Barbara a műtét előtt nem volt teljesen elégedett arcával, ezért feküdt kés alá

Barbarára most több, sokmilliós korrekciós műtét vár.

– Fájdalmak közt, betegen élek, az arcom miatt az utcára sem merek menni, élni sincs kedvem. Nem tudom, mit tegyek, ugyanis a korrekciós műtétet Koreában végzik, az pedig rengeteg pénzbe kerül, többet nem tudunk előteremteni – bánkódott.


A beavatkozás után felszakadtak a varratok

– Célszerű összegyűjteni a pácienseket, akiknek szintén panaszuk van, majd jogi lépéseket tenni – tanácsolta dr. Ábrahám László ügyvéd, aki elárulta:a plasztikai műtétekkel kapcsolatban rengeteg a per manapság.

Kerestük a szóban forgó plasztikai sebészt is, ő azonban mindössze annyit mondott, hogy az egészségügyi törvényre tekintettel nem nyilatkozik az üggyel kapcsolatban.

A mellnagyobbítás a legnépszerűbb

Még mindig a mellkorrekcióval kapcsolatos műtétek a legnépszerűbbek a beavatkozások listáján, ezek közül is a mellnagyobbítás vezet. Ezt követi a zsírleszívás és az orrplasztika, de egyre többször kérnek fenékemelést, testkontúr–, és a felkarplasztikát is.

Forrás: blikk.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések