A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kellemetlen kérdéseket tett fel Demcsák Szanyinak Tibornak, felfüggesztette az ATV

A műsor után, vizsgálat indult Demcsák viselkedése miatt, annak lezárultáig nem szerepelhet az ATV-n
A csatorna péntek reggeli Start című műsorában láthatóan nem volt a helyzet magaslatán, zavartan viselkedett, mindezek ellenére Szanyi Tibornak belevaló, kemény kérdések egész sorát tette fel. Az interjú az ATV vezetésénél kiverte a biztosítékot.

A csatorna sajtófőnöke, Kele Eszter megerősítette, hogy belső vizsgálat indul az interjú körülményei kapcsán. Demcsák Zsuzsa magánéleti problémái már többször is gondot okoztak a tévécsatornánál, a Szanyi interjú elött is csak két órát aludt.

A videót megnézve azonban meg kell jegyezni, Demcsák az elsőre is feltűnő fáradtsága ellenére is kemény kérdésekkel vette tűz alá Szanyi Tibort. Többek között bizonyítékokat kért Szanyitól arra, hogy Magyarországon nincs demokrácia, hogy mindent átsző a kormányzati korrupció és lopás. 

Az olyan kijelentésekért, mint például „az választ el minket a közép-ázsiai diktatúráktól, hogy itt nem végeznek ki embereket” mondjuk Szanyi kapitányon is elférne egy-két vizsgálat, de ez természetesen nem az ATV hatásköre. A kényelmetlen kérdéseken meglepődött MSZP-s politikus nem egyszer zavartabbnak tűnt a képernyőről azóta ideiglenesen letiltott Demcsáknál.


Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Magyari üzenete…
Be volt rúgva!