A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Félelmetes dolgokat mondott Orbán Viktor a parlament első napján

Orbán Viktor a parlamenti ülésszak első napján napirend előtt szólalt fel.
A miniszterelnök először hosszan sorolta a kormány és az ország által elért eredményeket, majd kemény szavakkal tért rá a szerinte legégetőbb problémára, a bevándorlás kérdésére és a "Soros-terv"-re...

A miniszterelnök elmondta, hogy a NATO már idejében jelezte, hogy 60 millió ember mozdul el Afrikából Európa felé. Orbán Viktor szerint a népvándorlás eredményeit jól mutatja Európa biztonságának megváltozása, a terrorcselekmények heti gyakoriságúvá válása, egyes országok kulturális arculatának megváltozása.

- Ez az, amitől meg akarjuk védeni magunkat, Közép-Európát és ha még lehet, az Európai Uniót is - mondta Orbán.

Orbán szerint Európa ma kettészakadt: vannak bevándorlóországok, akik elfogadják, helyeslik, esetenként szervezik az "inváziós népcsoportok" betelepítését. Ezek az országok kevert népcsoportú országok lettek, a keresztény elem csökkent, a nem keresztény elem aránya nőt, "aki nem hisz a szemének, olvassa el a legfrissebb ausztriai beiskolázási adatokat." - mondta Orbán Viktor, hozzátéve, hogy vannak más országok, mint Magyarország is, akik ragaszkodnak a kultúrájukhoz, hazájukhoz, magyar Magyarországot akarunk és európai Európát is szeretnénk...

Orbán szerint a kérdés, hogy ez a két csoport képes lesz-e együttműködésre, ugyanis tiszteletben kell tartani egymás népakaratát. Orbán Viktor szerint mi elfogadjuk, hogy a bevándorlóországok olyanok lettek, amilyenek, kérjük, ők is fogadják el, hogy mi nem akarunk bevándorlóország lenni.

Orbán szerint erről szól a kvóta per is. Ahogy fogalmazott, ha nem vagyunk hajlandóak ebben részt venni, "megerőszakolnak és rákényszerítenek minket."

- Ezt a tervet Soros György tervének tekintem, ő fogalmazta meg, s tette közzé saját neve alatt. Ezt hajtják végre a brüsszeli bürokraták, akik Soros tenyeréből esznek - fogalmazott a miniszterelnök.

A Soros-tervről legyen nemzeti konzultáció, ezt javasolja a Fidesz-frakció és ezt "egyetértően fogom a kormány elé terjeszteni." Akinek fontos Magyarország biztonsága, keresztény kultúrája vegyen részt a nemzeti konzultációban - mondta Orbán Viktor.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések