A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Vészjósló jövő: Ausztriát és Németországot már most elkezdték gettósítani a migránsok!

Egy elemzés szerint ezek a területek 20 év múlva olyanok lehetnek, mint Afganisztán.
Először egy ausztriai Irakból érkezett keresztény figyelmeztette a világot arra, mi várható itt, ha betelepülnek ide is a migránsok. Akkor senki sem hitt neki, ma pedig már sokan úgy gondolják, hogy túl késő.

Borzalmas következményei lehetnek ugyanis a migrációnak. Bécsben már vannak olyan részek, ahol a lakosság azon gondolkodik, hogy Magyarországra költözzenek, mert csak itt ép eszűek az emberek, és nem engedik be a migránsokat.

A bécsi látkép valami egészen bizarr. Mintha nem is Európa egyik neves városában járna az ember, hanem egy közel-keleti országban. Mindenféle burkás asszonyok, fekete afrikai bevándorlók, arab próféták.

A Maria álnéven nyilatkozó keresztény szerint 20 éven belül olyan lesz Ausztria, mint Afganisztán, ha nem állítják meg a bevándorlási hullámot. Rengeteg migránssal találkozott, elmondása szerint rendszeresen arról beszélgetnek a muszlimok, hogy egyszer majd átveszik az irányítást Ausztria felett.
Ezek igazán megdöbbentő, felháborító dolgok, amikről a média nem beszél az óriási liberális nyomás miatt.

"Sokakat az iszlám borzalmasan kicsavart ideológiája vezérel. Ez az egyetlen, amit ismernek. Mégis mit várunk olyan emberektől, akik Ausztriába jönnek, és ez az ideológiájuk?" - mesélte.

Több olyan radikális iszlamista csoportól tud, akik azzal hitegetik - talán jogosan - a híveiket, hogy Ausztria hamarosan az övék lesz.

Vajon mi lesz akkor, ha nem cselekszünk? Mi fog történni, a Magyarország szomszédságában egy iszlám hitűektől hemzsegő csőcselék által uralt terület, vagy akár birodalom jön létre?

Ez sajnos nem egy rémkép, hanem egy nagyon is ijesztő és valós jövőkép, ha nem teszünk valamit ellene...

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések