A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

“Vagy megállítjuk a migrációt, vagy a pokol tüzében égünk el” – Interjú Európa megmentőjével

“A Defend Europe (Megvédeni Európát) tényleg adományokból tartja fenn magát, nekünk nincs dúsgazdag Sugar Daddynk, vagy orosz oligarchánk, a Földközi-tengeren dolgozó és a vízről a migránsokat begyűjtő, majd Líbiába visszaszállító hajónk üzemeltetéséhez két hét alatt összegyűlt a 200 ezer dollár” – mondta a Polbeatben Bódi Ábel, az Identitás Generáció Magyarország egyik vezetője, a Defend Europe magyar szóvivője.
Nyomatékosította, szembeszélben dolgoznak, mert sokan meg akarják akadályozni a tevékenységüket, Európa vezetői még mindig migránspártiak, de idővel a szél fog megfordulni. “Nem mi vagyunk korunk végvéri vitézei, hanem a határon dolgozó katonák, rendőrök” – szögezte le Bódi Ábel.

“Mi a csendes többségből akarjuk a hangot kiprovokálni, fel akarjuk rázni az európai közvéleményt. Az nem működik, hogy számolatlanul hozzuk be papírok nélkül a bevándorlókat Európába. A migránsok komoly összeköttetésben vannak a migránssimogató NGO-kkal” – fogalmazott Bódi Ábel.

A Polbeatben a Defend Europe európai szóvivőjének véleménye is szóba került, aki a napokban kijelentette: “Mi rajongunk az önök miniszterelnökéért, Orbánnak van mersze kimondani a kényelmetlen igazságokat és tesz a PC politikára.” Bódi Ábel szerint ha ők külföldre mennek és társszervezeteikkel találkoznak, akkor folyamatosan ezt hallják, rendre elmondják nekik, hogy bárcsak a nyugati országoknak is olyan miniszterelnöke lenne, mint Orbán Viktor.

“Mi nem vagyunk rasszisták, nem vagyunk fajgyűlölők” – hangsúlyozta.

A Polbeatből az is kiderül, Bódi Ábel osztja-e a meggyilkolt líbiai elnök, Kadhafi szavait, aki 2011-ben azt írta, a migránsok és a terroristák miatt Európa a pokol tüzében fog égni.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések