Időjárás:Időjárás

Trump keresztény tanácsadója egy mondatot mondott az elnöknek, de az kirobbanthatja a világháborút!

Trump szó szerint “tüzet és haragot” ígért Kim Dzsongun észak-koreai vezetőnek, és tanácsadója is ezt gondolja helyesnek.
Donald Trump egyik evangéliumi keresztény tanácsadója kijelentette, hogy

“Isten szabad kezet adott az amerikai elnöknek az észak-koreai diktátor, Kim Dzsongun eltávolításához”.

Robert Jeffres dallasi tiszteletes a CBN keresztény televíziónak adott csütörtöki nyilatkozatában bibliai idézetekre hivatkozva fejtette ki Donald Trumpot támogató álláspontját.

A dallasi lelkipásztor szerint a vezetőknek “minden hatalom megadatik ahhoz, hogy bármilyen eszközt – akár háborút is – bevessenek a gonosz megfékezésére”.

Robert Jeffres ezt úgy értelmezte, hogy “Isten felhatalmazást adott Donald Trumpnak Kim Dzsongun eltávolítására”.

Nyilatkozatában a lelkipásztor hangsúlyozta azt is, hogy “szívet melengetőnek” tartja az elnök politikai elemzők által erőteljesnek és harciasnak ítélt mondatait Észak-Koreáról, mert ezekkel a korábbi, szerinte “birka kormányzatokkal” ellentétben Trump jelezte, hogy az Egyesült Államok nem tűri az amerikai népnek címzett fenyegetéseket.

Az amerikai elnök keddi sajtóértekezletén ugyanis azt üzente az észak-koreai diktátornak, hogy a “tűzzel játszik”, amennyiben továbbra is fenyegetőzik, és nem hagy fel nukleáris programjával.

A dallasi lelkipásztor a The Washington Post című napilapnak szerdán nyilatkozva még ennél is tovább ment: leszögezte, hogy a kormányzatnak, mivel a gonosz ellen harcol, felhatalmazása van bármire, még Kim Dzsongun meggyilkolására is.

Forrás: alfahir.hu
Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Powered by Jasper Roberts - Blog