Hirdessen itt

Pusztul a magyar! Szándékosan irányítják a magyarság szaporodási képességét!

Elképzelhető, hogy „valakik” mesterségesen és tudatosan irányítják a Magyarság szaporodási képességét?
Lehetséges lenne, hogy tudományos alapon, a szervezetünk számára létfontosságú anyagok megvonásával, befolyásolják a Magyar Nemzet lélekszámát?

TÉNY, hogy folyamatosan fogy a nemzet. Egyre kevesebben vagyunk. De a Magyarság végleges eltűnése érdekében állhat-e valakinek, vagy valakiknek? Ha igen, akkor ez kinek, és miért lenne jó?

Az alábbi üzenetet egy kör email-ben kaptuk, de már korábban is számtalan alkalommal találkoztunk vele. Vitaindítóként, gondolatébresztőként változtatás nélkül közzétesszük.

Íme, a levél:

Az évezredek óta természetesen használt, egészséges konyhasót (NaCl) újabban MÉRGEZŐVÉ TETTÉK azzal, hogy kálisóval (KCl) keverik: SOKKAL NAGYOBB ARÁNYBAN, mint amilyen arányban az életmentő fiziológiás sóoldat NaCl-t és KCl-t is tartalmaz, – az így káliumsóval mérgezett konyhasó fogyasztása többek között meddővé tesz, a nemzőképességet csökkenti, megszünteti!

A magyarságot IRTJA tehát nemcsak az abortusz-szabadság, hanem a káliummal túlzott mértékben keverve MÉRGEZŐVÉ TETT SÓ, amit „konyhasó”-ként árulnak minden boltban, és általánosan kötelezővé tették a használatát!

Tejfalussy András ez ellen tiltakozik minden fórumon, kitartóan – a magyarság jelene és jövője érdekében!

A megoldás a népirtó mérgezés elkerülésére: a tiszta konyhasó mindennapos használata.

És Tejfalussy András oknyomozó mérnök feltaláló felhívása:

Kérek mindenkit, hogy minden lehetőséget kihasználva (röpirat, személyes beszélgetés, előadások, hírlevelek, honlapok, e-mail, és YouTube, Facebook fórumokon hozzászólás, tv- és rádióműsorok, újságok stb.) segítsen a “Nemzetünket féltő nyugdíjasok figyelmének felhívása” című mellékelt figyelem felhívást eljuttatni minden magyar szülőhöz, apához, anyához, nagypapához, nagymamához eljutni, hogy ők is elkezdhessék védeni a saját leszármazottaik szaporodóképességét, életét, vagyonát, és ezáltal szeretett Hazánkat, Magyarországot.

 „Stafétabotként” adom át a kinyomozott bizonyítékokat, ami, ha mindenki továbbítja legalább tíz másik magyarhoz, rövid időn belül mindenkihez eljuthat! Egyébként az itt bebizonyított népirtás elleni személyes „házilagos” védekezés módja és eszközei is megtalálhatók a www.tejfalussy.com és az azon belül ma is működő előző honlapjainkon!

Utóiratként javaslom, hogy egy olyan képviselőjelöltre vagy pártra se szavazzunk, amelyik nem segített érdemben akadályozni a magyar kiirtással kombinált Magyarország elrablást!

Magyar szeretettel : Tejfalussy András (magyar nagypapa) oknyomozó mérnök feltaláló.

Zárógondolat: Ne feledjük, hogy nemrégiben látott napvilágot az a hivatalos eredmény, melyben kimutatták, hogy kelet-Európába (így hazánkba is) bizonyos nyugat-Európából érkező húskészítmények sokkal silányabb minőségűek, mint az azonos gyártók által a nyugat-Európában forgalmazott termékek!

Magyarul: még nyugat-Európában színhúsból készülnek a húskészítmények, addig ezek a gyártók a kelet-Európába szánt termékeiket a csontokról visszamaradt nyesedékekből, inakból és hulladék húsokból készítik!

Hasonló eredmények születtek a tisztítószerek, mosóporok és más termékek esetében is!

Naivak lehetünk, de ostobák nem vagyunk!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések