A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Pánik a londoni terrortámadás helyszínén! Újabb támadás történt!

Vegyi anyagot tartalmazott az a levél, amit csütörtökön küldtek a londoni Borough Marketnél működő egyik étteremnek. Az üzletben három ember megsérült, az éttermet kiürítették. A rendőrség nem kezeli az terrormerényletként az incidenst, a hivatalos jelentések szerint “vegyi baleset” történt.
A rendőrtisztek mellett tűzoltók és mentősök is érkeztek a helyszínre, akik az üzletből kiküldött vendégeket leültették az út padkájára és megvizsgálták a légzésüket. Egyik sérültet sem kellett kórházba szállítani.

A londoni rendőrség a délutáni órákban a közösségi médián közölte, hogy a vizsgálat alapján a levél természetes eredetű anyagokat tartalmazott.

A “vegyi baleset” annál a piacnál történt, ahol júniusban három támadó embereket gázolt, majd késsel támadt járókelőkre. A két hónappal ezelőtti támadás során a London hídon egy fehér furgon nagy – egyes szemtanúk becslése szerint óránkénti 80 kilométert elérő – sebességgel felhajtott a járdára és több gyalogost elütött, majd a járműből kiugrott három ember, és késsel támadt a járókelőkre a Borough Market környékén.

Forrás: hirado.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések