A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Itt az első fotó a tegnapi párizsi merénylőről! Brutális dolog derült ki róla!

Édouard Philippe francia kormányfő bejelentette, hogy azt a férfit fogták el Párizstól északra az autópályán, aki szándékosan katonák közé hajtott a fővárosban szerda délelőtt.
A sötét színű jármű – szemtanúk elmondása alapján valószínűleg egy BMW – elhajtott a helyszínről. Az ügyészség terrorellenes részlege nagy erőkkel megindította a nyomozást, és a gyanúsítottat lövöldözés közben elfogták az A16-os autópályán. Annyit közöltek róla, hogy 1980-ban született. Fegyvert nem találtak nála, de ellenállt a letartóztatásnak.

A brit hírügynökség egyik tudósítója látta a merénylethez valószínűleg használt gépkocsit, amelyet golyók lyuggattak át. A lövöldözésben megsebesült a gyanúsított, és egy eltévedt lövedék eltalált egy rendőrt is.

Az autó vezetője minden jel szerint szándékosan hajtott a Sentinelle terrorellenes hadművelet keretében járőröző katonák közé, de a támadó indítékát egyelőre nem ismerik, mondta egy rendőrségi forrás.

Az incidensben hat katona megsérült, három súlyosan.

Nyilvánosságra hozták az elkövető nevét és fényképét is!

Hamou Benlatreche 1980-ban született, nem épp keresztény francia kinézetű. Részleteket még nem árultak el róla, csupán annyit, hogy bérelte a járművet.

Forrás: fdesouche.com

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések