Csatlakozz hozzánk

Európai no-go zónákról írt könyvet egy egykori muzulmán vallású brit férfi

Raheem Kassam egykori muzulmán vallású brit férfi könyve a napokban jelenik meg. A No-go zónák c. kiadványban Kassam bemutatja a nyugati országokban lévő tiltott területeket. 
Kaya Jones a Pussycat Dolls egykori énekese szerint a nyugati országok lakosainak tudniuk kell arról, hogyan jött létre a saría a szomszédságukba. A könyv pedig erről szól, szerzője pedig több zónába is elment, hogy megkérdezze az ott élőket. 


Jones a könyvet brilliánsnak tartja és szerinte a hitelességét az is jelenti, hogy az író egykori muzulmán vallású brit polgár.

Az egykori énekesnő azt mondta, hogy a könyv az európai integráció kudarca, amely "bemutatja az Egyesült Királyság gyors kimúlását."- tette hozzá.

Kassamot pedig nem tarthatják rasszistának, ha volt muzulmánként egy elnyomó vallásról ír.

Ez az ember ebben a közegben nőtt fel, és azt mondta: ez nem helyes."A nyugati országok no-go zónáiról pedig ezt mondta: Ha nem tudjuk integrálni az embereket, akkor mégis mi a fenét csinálunk most?"

A no-go zónák kialakulása is a migránsok integrációjával kapcsolatos illúzió eloszlatása. 

Kassam az író a könyvéről az mondta, hogy olyan helyeket mutat be, ahová eddig senki sem merészkedett be.

Különleges élményt jelentett számára körbesétálni az utcákat és az ott élő embereket kérdezni, interjúkat készíteni az ott lakókkal. A könyvéből is világosan látható milyen demográfiai változások következtek be Európában.

Forrás: 888.hu 

Nincsenek megjegyzések