A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Elképesztő módon próbáltak az EU-ba jutni a migránsok! Ez már tényleg a vég!

30 algériai és marokkói migránst tartóztattak fel a spanyol határőrök: a csoport egy óriáskerék és egy hullámvasút fülkéibe bújva próbált Európába jutni.
Az Észak-Afrikában található spanyol enklávé, Ceuta augusztusban tartja védőszentjének ünnepét. A rendezvény elmaradhatatlan része az ideiglenes vidámpark, a játékokat a városvezetés Marokkótól bérli. Ezt akarta kihasználni az a 30 migráns – köztük 10 gyerek – is, akik hétfőn a gépeket szállító járműveken rejtőztek el.

A határőrök azonban mindent alaposan átvizsgáltak, így megtalálták a csoportot. A migránsokat az ideiglenes befogadó központba irányították, valószínűleg hamarosan kiutasítják őket a spanyol enklávé területéről – írja a The Local.

Ceutát és Melillát, a két afrikai spanyol várost állandóan rohamozzák a migránsok, abban a reményben, hogy a kerítésen átjutva EU-s területre érnek, ahonnan továbbutazhatnak Európa felé.

Forrás: faktor.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések