A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Dohányipar és rákipar: kéz a kézben jár - állítják egyes orvosok, akik megelégelték azt, ami az egészségügyben folyik!

Valójában az emberi életek megmentésére hivatott egészségügy kötött titkos szövetséget a halálgyárral! Erről senki sem beszél, a szőnyeg alá van söpörve!
A dohányipar mindig is egy mocskos háborút vívott az egészséggel, és az egészséget szem előtt tartó eszmékkel. Elvégre nekik mindig is abból volt pénzük, hogy az emberek naphosszat fogyasztották a termékeiket, mindeközben a rákban való elhalálozási ráták az egekbe szöktek.

Ma már senki sem tagadhatja, hogyha a ráknak ugyan nem is a közvetlen oka a dohányzás, de nagyon nagy mértékben járul hozzá a kialakulásához. Mondhatni a dohányzás a rák előszobája.

A dohányipar egyszer a történelem folyamán még az orvosokat is megkente, hogy reklámozzák a Camel nevű cigarettát. Az abszurd hirdetés a tévékben is lement: orvosok javasoltak dohánytermékeket, mintha az egészséges lenne.

Napjainkban ez az összefonódás erősebb, mint valaha, ugyanakkor nagyon rejtve van. Az egészségügy és a dohányzás, valamint az ezt tápláló dohányipar kéz a kézben jár.

Hiszen, ha nem lenne dohánygyár, nem lenne cigaretta, ha nem lenne cigaretta, nem lenne ennyi beteg ember.

A rák ugyan nem szűnne meg, de jelentős mértékben, egyes becslések szerint akár 60%-kal esne vissza a rákos betegek száma. Gondoljunk csak bele. 60%-os visszaesés. Ez óriási szám. És ha ez a profitban is megmutatkozik, már mindjárt ad egy nyomós okot a szövetségnek, hogy soha ne essen le a rákos betegek száma.
Rengeteg azóta az egészségügyből "kiugrott" orvos van, aki vagy befejezte a praktizálását amiatt, amit ott látott, vagy magánorvosként tevékenykedik.

Ők elmondták, hogy ez a szövetség tényleg létezik, és megbotránkoztató, hogy a média egyáltalán nem beszél róla, pedig nyilvánvaló.

Ráadásul, ha valóban profit hiány lenne, az komoly gazdasági problémákhoz vezethet a dohányzás visszaszorulása: gyári munkások és dohányt termesztő földművesek vesztenék el a megélhetésüket.

Ebben az aljas és mocskos szövetségben mindenki mindenkitől függ.

A kemoterápia drága, akárcsak a többi kezelés, ezért minden egyes rákos betegen rengeteget kaszálnak az orvosok.

Sőt, gyakori, hogy a rákos beteg még a kemoterápia alatt is dohányzik. Ez a legtutibb üzleti modell. Táplálni egy betegséget, ami amúgy is létezik, és szemet hunyni a dolgok felett, félrenézve gyógyítani, holott tudják, hogy a rák ellen nincs hatásos gyógymód.

Legalábbis amit ők kínálnak, mivel vannak természetes alternatívák, ezekről hallani sem akarnak, mivel nem lehet őket szabadalmaztatni, lévén, hogy természetes anyagokból épülnek fel, ezekre épülnek.

Az ördögi körforgás pedig tovább fog zajlani, amíg meg nem bomlik végleg a rendszer. Azonban mivel ez a halálos szimbiózis nagyon erős, és az emberek pénzzel való legombolása, majd a halálba küldése már rutin, nagyon hosszú út vár még, hogy sikerüljön ezen változtatni.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések