A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Áldozatok? Néhány dologért cserébe önként kínálják fel magukat a lányok a migráns söpredéknek

Tizennyolc tagból álló newcastle-i bűnbandát lepleztek le és ítéltek el az Egyesült Királyságban – írja a BBC. A már Nagy-Britanniában született, de bevándorló hátterű banda 2011 és 2014 között számos fiatalkorú lányt drogozott be, majd kényszerített szexre. A megrázó bűncselekmény elítéltjei – 17 férfi és 1 nő – között találunk bangladesi, pakisztáni, indiai, iraki, iráni, és török származásúakat is.
A banda rémtetteit négy tárgyaláson tárgyalták a hatóságok, melyeken 20 áldozatuk támasztotta alá az ügyészség vádjait.

A nőkkel a banda férfitagjai először barátkozni kezdtek, majd alkoholt és drogokat ígérve partikra csábították őket, ahol mefedronnal kábították el, majd szokatták rá őket a kábítószerre. Ezeket a “partikat” Newcastle West End kerületének számos helyszínén tartották, volt, ahol egy tizenévest háromszor is megerőszakoltak az elkövetők.

Az áldozatok közül volt, aki azt mondta, “túlságosan be volt drogozva”, hogy megvédje magát, de volt olyan is, aki drogfüggővé vált, így a drogokért cserébe szexuális tevékenységet folytatott az elkövetőkkel.

Olyan nő is volt, aki azt nyilatkozta, körülbelül 60 ilyen partin vett részt. Egy másik “áldozat” pedig elmondta: “Tudtam, hogyha droghoz, vagy alkoholhoz akarunk jutni, valamit tennünk kell érte.”

A helyi rendőrség 2013 decemberében nagyszabású akciót indított a szexuális bűncselekmények kivizsgálásának céljával. A művelet kezdete óta 461 embert tartóztattak le, és 278 áldozatot ismertek fel.

A sajtóban megjelent hírekben arról szó sem esik, hogy a lányok eleinte önként kínálták fel magukat egy kis drogért cserébe…

Forrás: kuruc.info

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések