A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

„Vonják vissza Soros György díszpolgári címét!”

Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) elnöke azt kérte a Fővárosi Közgyűléstől, vonja vissza Soros György díszpolgári címét. Nacsa Lőrinc szerint a korlátlan betelepítést segítő milliárdos „nem érdemli meg a díszpolgári címet”.

Az IKSZ elnöke fölidézte: a sajtóban látott napvilágot a hír, miszerint Soros György 2002 óta Budapest díszpolgára. Mint fogalmazott: „A balliberális oldal akkor Demszky Gábor vezetésével emelte piedesztálra a pénzügyi spekulánst, ma Botka László szolgálja hűségesen. 

A baloldal most is Soros György tenyeréből eszik, aki épp Európa és Magyarország tönkretételén fáradozik.” Nacsa Lőrinc szerint a korlátlan betelepítést átláthatatlan finanszírozású, magukat civilnek mondó szervezetekkel segítő milliárdos nem érdemli meg a díszpolgári címet, Magyarország erősödéséhez és megvédéséhez semmilyen módon nem járult hozzá, Budapest nem lehet hálás neki.
  
Ezért a politikus arra kérte a Fővárosi Közgyűlést, hogy még most a nyáron, rendkívüli közgyűlés keretében vonja vissza Soros György díszpolgári címét, vagy tegye semmissé az azt megítélő határozatot. Nacsa Lőrinc szerint ugyanis

Magyarország olyanoknak legyen hálás, akik segítettek neki, ne olyanoknak, aki ártanak.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések