A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Újabb meglepetés: Trump Oroszországgal akar kiberbiztonságban együttműködni

A megbízható washingtoni értesüléseiről ismert fősodratú hírportál arról számol be, hogy totális meglepetésre a G-20-ak hamburgi csúcstalálkozója alkalmával Putyin elnökkel megbeszélést folytató Trump elnök azt javasolta, hogy az általa javasolt „kiberbiztonsági egység” Oroszországgal közösen dolgozzon a kibertámadások elhárításán.
Amerikai törvényhozók és a Trump-kormány tagjai ma erősen vegyes véleményeket mondtak arról, hogy az amerikai elnök Oroszországgal akar együttműködni e téren.
Egyesek szerint az ötlet „ostoba” és „naiv”, míg mások azt dicsérték, mert Amerikának fontos Oroszországgal együtt dolgoznia azért is, hogy a Kreml „ne fordítsa energiáját ismét az USA ellen”.
Steven Mnuchin pénzügyminiszter méltatta Trumpnak Putyinnal az e téren folytatott megbeszélését és azt „fontos teljesítménynek” nevezte az ABC tévének ma adott interjújában.
Lindsey Graham szenátor (John McCain mellett a másik háborús állat) döbbenetének adott hangot. Azt mondta „Nem a leghülyébb ötlet, amit életemben hallottam, de közel áll hozzá”.
Megszólalt John „Orbán neofasiszta diktátor” McCain is. Ő a CBS tévében mondta azt, hogy „Biztos vagyok benne: Putyin hatalmas segítség lehet, mert ő a hekkelő”. De közben mosolygott.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések