A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ufók múmiáit találták meg Peruban

Egy mexikói ufo szakértő szerint Peruban öt földönkívüli holttestét találták meg az elmúlt két hónap során.
A szakértő szerint ezek a földönkívüliek jobban hasonlítanak a hüllőkre, mint az emberekre. A szóban forgó testek 168 centi magasak, háromhosszú ujjuk és ovális fejeik vannak. Úgy véli, hogy a testek körülbelül 1700 évesek lehetnek, azaz egyidősek a Nazca-vonalakkal. Ezek a földbe vájt vonalak az égből is kivehetőek.

Jaime Maussan állításait a mumifikálódott testekről készült röntgenképekkel igazolta. Így akarta eloszlatni a kétségeket, miszerint emberi bábuk lennének. „Senki sem bizonyította, hogy ezek hamisítványok. Előzetes bizonyítékokat mutatunk be a médiának, hogy lássa, ezek igaziak” – magyarázta.

Egy brit ufo szakértő szerint viszont a bemutatott „bizonyítékok” 110%-ban hamisak. Egy másik szakértő szerint az alakok ujjai emberi, köztük gyermekek csontjaiból állnak. Az pedig, hogy a lények megcsodálásáért fejenként 80 ezer forint értékű pénzt kérnek, csak még gyanúsabbá teszi az egészet – írja a Daily Star.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések