A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Soros: “Európa halálos veszélyben van! Csak a migránsok milliói menthetik meg!”

George Soros azt állítja: halálos veszélyben van az Európai Unió, és az összeomlás fenyegeti – de nem akkor, ha folytatja az öngyilkos bevándorlóbefogadást, hanem akkor, ha “nem fordít jelentős pénzösszeget a menekültválság megoldására”. Soros legalább évi mintegy 9300 milliárd forintnak megfelelő eurót szánna a “menekültválság kezelésére”.
A New York Review of Books számára írt esszéjében – amit a CNBC ismertet – a zsidó spekuláns azzal riogat, hogy humanitárius katasztrófa készülődik Görögországban. Az oltalomkérők kétségbeesettek, a legális menekültek számára “elfogadható lehetőséget kellene nyújtani ahhoz, hogy elérjék európai célállomásukat”.

“Az EU vezetőinek fel kell karolniuk azt az elképzelést, hogy a válság megoldása jelentős mértékű finanszírozást igényel ahelyett, hogy évről évre elégtelen összeget kaparnának össze. Egy jókora kezdeti összeg elköltése lehetővé tenné az EU számára, hogy hatékonyabb választ adjon a menekültválság legveszélyesebb következményei közül némelyekre” – idézi a CNBC Soros mondatait.

A nemzetállamok esküdt ellensége azt is megírta, “hány menekültet tud befogadni évente Európa”: szerinte ennek a számnak 300 ezer és 500 ezer között kell lennie. Szerinte ennyit el tud helyezni a kontinens, és “az őszintén menedéket keresőket ezáltal nem kellene visszafordítani”.

A terv kivitelezéséhez az EU-nak szerinte legalább 30 milliárd eurót kellene elköltenie évente. Soros szerint ha nem sikerül megoldani a menekültválságot, akkor az a schengeni övezet felbomlásával és 26 európai ország nyitott határainak megszűnésével fenyeget.

“Mikor mozgósítsa AAA szintű hitelességét az EU, ha nem abban a pillanatban, amikor halálos veszély fenyegeti?” – teszi fel a költőinek szánt kérdést Soros. Nemzeti szükséghelyzetekben az egyes országok kötvényt bocsátottak ki, és a bajkeverő zsidó szerint most is ilyen helyzetben van Európa. Ő emellett a meglévő európai mentőalapok, az összesen 60 milliárd eurót tartalmazó Európai Pénzügyi Stabilitási Mechanizmust (EFSF) és fizetésimérleg-támogatási programot is igénybe venné.

Forrás: kuruc.info

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések