Hirdessen itt

Rendkívüli üzenet a muszlim migránsoktól: “Egy napon minden a miénk lesz!”

Annyi gyermek születik a muszlimoknál és olyan kevés az őslakos franciáknál, hogy az megállíthatatlan demográfiai változásokat idézhet elő a franciáknál.
Strasbourg római katolikus érseke, Luc Ravel hívta fel a figyelmet a muszlim közösség hihetetlen mértékű térnyerésére, ami szerinte egyrészt magyarázható azzal, hogy az őslakos francia lakosság nagyon kevés gyermeket vállal, másrészt pedig azzal, hogy óriási lobbija van az abortusznak.

A muszlim hívek pontosan tudják, hogy milyen ütemben sokasodnak. Teljesen nyugodt hangnemben közlik veled, hogy egy napon minden az övék lesz – mondja az érsek.

Luc Ravel szerint a Franciaországban tapasztalható jelenség az úgynevezett „kicserélődés” (Le Grand Replacement) ötletét bizonyítja, melyet 2011-ben hozott be a köztudatba Renaud Camus.

A kifejezés azt jelenti, hogy a tömeges bevándorlás következtében néhány generáció alatt teljesen kicserélődik az ország lakossága.

Camus szerint a jelenlegi migráció okozta a leghatalmasabb változást a társadalomban a harmadik évszázadban történt barbár inváziók óta – amely a Nyugat-Római Birodalom bukásához vezetett.

Renaud Camus-t a kicserélődés miatti nézetei okán megbüntették, akárcsak korábban egy francia polgármestert, aki azt vette észre, hogy egyre több muzulmán kisiskolást lát a városában, és úgy gondolta, hogy „mindennek van határa, a toleranciának is”.

Forrás: pestisracok.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések