A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

„Mintha felgyújtották volna az arcom” Megszólalt a fővárosi savtámadás áldozata!

Kórházba került, de nem súlyos az állapota Jabed Hussainnek, a csütörtöki londoni savtámadások egyik áldozatának.
Csütörtök este munkában volt a motoros futár, amikor két férfi spray-vel támadt rá, majd elvették a robogóját. Ő járt először szerencsétlenül a 90 perces rémálomban, mely során további összesen öt emberre dobtak savas folyadékot Londonban.

„Hallottam, hogy valamilyen folyadék repül felém, olyan volt, mintha egy pohár víz lenne. Először nem vettem észre, hogy sav vagy bármilyen maró anyag lenne – idézi fel a történteket. – Otthagytam a motoromat, és futottam, nem is tudom, hogy tudtam elmenekülni. Utána vízért könyörögtem, mert nagyon égni kezdett az arcom.”

Ezután már kiabáltam. Úgy éreztem, mintha felgyújtották volna az arcom bal oldalát – folytatja.

Szerencséje volt, hogy bukósisak és kapucnis dzseki volt rajta, az orvos szerint ezek mentették meg a további sérülésektől.

Egy 15 és egy 16 éves tinédzsert letartóztattak az eset kapcsán. Nem tudni, mi volt a támadások pontos indítéka: valószínű, hogy a fiatalok rabolni akartak, mivel csak motoros futárokra támadtak.

Hussain sérülései nem életveszélyesek, és esztétikailag sem okoznak majd neki nagy problémát, de az egyik áldozat nem volt ennyire szerencsés: a rendőrség azt mondta, hogy súlyosan megváltoztatja az életét a sérülése.

A hatóságok még mindig szemtanúkat keresnek az esetekhez, hogy minden információt összegyűjthessenek.

Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések