Hirdessen itt

Mindenkit megdöbbentő dolog derült ki Soros Magyarországot célzó tervéről!

A Tűzfalcsoport az elmúlt időszakban úgy szerzett hírnevet magának, hogy többször bemutatta Soros és a magyar bíróságok közti kapcsolatot. Pontosabban az amerikai milliárdos a magyar bírákra és ügyvédekre gyakorolt hatását. A mostani anyagukból kiderül, hogy a bukott államfőjelölt, Majtényi felesége választási ügyekben dönthet.
Választási ügyekben ítélkezhet a Kúrián Kárpáti Magdolna, Majtényi László, a Soros Alapítvány által létrehozott Eötvös Károly Közpolitikai Intézet elnökének felesége – mutatott rá a Tűzfalcsoport, amely arra is felhívta a figyelmet, hogy az MSZP elnökét, Molnár Gyulát néhány éve felmentő kúriai bíró, Mészár Róza többször volt a szocialisták alkotmány­bíró-jelöltje, férje pedig az a Varga Jenő, aki a Vectigalis Zrt. korábbi vezetőjeként Gyurcsány Ferenccel sajtóinformációk szerint is kitűnő kapcsolatokat ápol.

A Magyar Idők cikke szerint is a Tűzfalcsoport bennfentes szerzői már eddig is több cikket jelentettek meg a nemzetközi tőzsdespekuláns, Soros György hálózatának magyarországi tevékenységéről.

Legutóbbi írásukban pedig arra hívták fel a figyelmet, hogy Majtényi László neje a legfelsőbb bírói fórum adó-, vámjövedék- és illeték-, valamint a pénzügyi felügyeleti és a választási ügyekben illetékes V. számú közigazgatási tanácsának tagja. Információik szerint korábban ugyan szó volt arról, hogy a nyilvánvaló összeférhetetlenségre tekintettel Darák Péter főbíró másik tanácsba osztja be Kárpáti Magdolnát, ez azonban mindmáig nem történt meg.

A blog írói kitértek rá, hogy a szintén kúriai bíró Mészár Róza többször volt a szocialisták alkotmánybíró-jelöltje, férje pedig az a Varga Jenő, aki a Vectigalis Zrt. korábbi vezetőjeként Gyurcsány Ferenccel sajtóinformációk szerint is kitűnő kapcsolatokat ápol. Önmagában ennek talán nem lenne komolyabb jelentősége, ha nem éppen ő lett volna az, aki az MSZP elnökét, Molnár Gyulát néhány éve felmentette az ellene folyó büntetőeljárás végén.

Gyurcsányista bírók esete az igazságszolgáltatással 

A Tűzfalcsoportnál felfigyeltek továbbá arra, hogy Cserni János, a Fővárosi Törvényszék korábbi büntetőbírája, aki jelenleg az Országos Bírósági Hivatal (OBH) szervezetfejlesztési és koordinációs főosztályán dolgozik, a Fővárosi Törvényszék elnöke akar lenni. Cserni 2006 őszén nyílt levélben állt ki Gyurcsány Ferenc akkori miniszterelnök mellett. 2010 szeptem­berében pedig Gatter László, a Fővárosi Törvényszék elnöke fegyelmi eljárást indított vele szemben, mivel a mások mellett általa is alapított, harcos balliberális Galamus portálon A mártír harca című pamfletjében megalázó írást jelentetett meg a 2006. őszi rendőrattak áldozatául esett Révész Máriusz fideszes politikusról.

Bíróként is több olyan verdikt kötődik hozzá, amely kétségbe vonhatja pártatlanságát: 2004-ben általános felháborodást kiváltó ítéletében végrehajtandó szabadságvesztés büntetést rótt ki a Magyar Demokrata főszerkesztőjére, Bencsik Andrásra egy Mécs Imre SZDSZ-es politikus által indított rágalmazási eljárásban, amely döntését az akkori Legfelsőbb Bíróság később pénzbüntetésre enyhítette – jegyezték meg a blog szerzői.

A Tűzfalcsoport kiemelte továbbá, hogy szoros együttműködés van a Soros György hálózata által támogatott Magyar Helsinki Bizottság és az ügyvédi kamarák között; az elmúlt két évben legalább három képzést szerveztek ügyvédeknek a helsinkisek. A milliárdos befolyása azonban talán még nagyobb az Európai Ügyvédi Kamarák Tanácsára, amelynek közvetlen támogatója a Soros György-féle Nyílt Társadalom Alapítvány.

Forrás: 888.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések