A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Magyar férfit ünnepel Amerika! Fegyverest szerelt le a bevásárlóközpontban!

A férfi nem gondolkodott, azonnal cselekedett, amikor látta, hogy baj van.
A floridai Fort Lauderdale egyik boltjában fényes nappal késes rabló rontott rá az egyik eladóra és a bent békésen vásárolgató emberekre.

A támadó már menekülni próbált a pénzzel, amikor egy békéscsabai férfi megakadályozta ebben.

György gondolkodás nélkül a menekülő késesre vetette magát és földre teperte.

“A párommal vásároltunk. Már mentünk volna kifelé az üzletből, amikor az ajtóban elszáguldott mellettünk egy ápolatlan külsejű fiatal férfi” – mesélt a történtekről a György.

“Bár váratlanul ért, nem haboztam sokat, nem is lett volna időm nagyon gondolkodni, azonnal elgáncsoltam, majd a nyakát szorítva a földhöz szegeztem, szorítottam, ahogyan csak bírtam. Ekkor ért oda a biztonsági őr, de ő a széthullott pénzt szedegette fel, nem sokkal később pedig egy idősebb és egy fiatalabb vásárló férfi szaladt még oda, akik segítettek a szorításban, így vártuk meg a rendőröket. Nem volt egyébként könnyű dolgunk, a rabló nagyon szabadulni akart” – emlékezett vissza a békéscsabai hős.

A férfit a bolt dolgozói, a rendőrök és a vásárlók megtapsolták, az elfogáshoz a rendőrök még külön is gratuláltak neki.

A Blikk próbálta elérni a helyi rendőrséget, hogy megtudják, mi lett a rablóval, de egyelőre nem kaptak választ.

Forrás: ripost.hu / blikk.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések