A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kitálalt egy vatikáni vezető! Földalatti meleg-hálózat van a Vatikánban!

Egy vezető vatikáni hivatalnok szerint még sosem volt ilyen rossz állapotban a katolikus központ. Elképesztően elszaporodtak a melegorgiák a városállamban.
Friar Dariusz Oko arról számolt be, hogy Ferenc pápa óta a Vatikán a homoszexuális partik melegágya lett. A Kúria befolyásos tagja szerint még sosem volt ilyen rossz a helyzet, mint most.

Állítását alátámasztja, hogy a múlt héten az olasz rendőrségnek a Szent Péter bazilika közvetlen közelében fekvő vatikáni apartmanba kellett behatolnia a panaszok miatt, ahol egy püspökjelölt tartott éppen drogos orgiát.

A katolikus vezető a National Catholic Registerben elmondta: “Igazi földalatti homoszexuális szervezet működik az egyházon belül”.

Ennek működése nem sokkal Benedek pápa lemondása után terjedt ki 2012-ben.

Maffiába tömörülnek

Friar Dariusz Oko azt is elmondta, hogy a kléruson belül hálózatok alakulnak ki, ami egészen a legfelsőbb körökig ér.

“Jól tudják, hogy mindezekért kizárhatják és eljárás alá vonhatják őket, de szóbeli megállapodás szerint összezárnak. Maffiára hajazó szervezetben kapcsolódnak és kifejezetten azokat a pozíciókat célozzák, amik pénzzel és hatalommal járnak” – ezt még 2013-ban írta Oko.

Forrás: breitportal.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések