Hirdessen itt

Így vert szét féltékenységből egy lányt a Dózsa György úti kabriós volt barátnője, még meg is taposta - videó

Az Instagramra feltöltött videón egy fiatal nő trágárul szitkozódva csépel egy másikat, több ember előtt veri, a hajánál fogva rángatja, ököllel ütlegeli és rugdossa, illetve a nyakára lép a nyílt utcán.
A megrázó felvétel a XIII. kerületben, a Pozsonyi úton történt, készítője pedig nem más, mint a Dózsa György úti halálos balesetben érintett kabriós, M. Richárd volt barátnője.

A Bors által feltöltött videón világosan hallható, amint a felvétel készítője megtiltja a többi járókelőnek, hogy a bántalmazott nő védelmére keljenek, vagy megpróbálják szétválasztani a verekedőket.



A felvételen látszik, hogy végül két férfi a készítő tiltakozása ellenére mégis közbelép.

A BRFK súlyos testi sértés kísérlet gyanúja miatt indított eljárást, és ma délután elfogták a magából kivetkőzött 24 éves budapesti nőt.

A bulvárlap egyébként úgy tudja, hogy a perpatvar az agresszor K. Szilvia és a megtámadott B. Diána között szerelemféltésből, M. Richárd miatt tört ki.

Frissítés: További részletek az esetről:

K. Szilvia eddig a Dózsa György úti, két halálos áldozattal járó balesetben és a kecskeméti maffiaperben érintett M. Richárd barátnőjeként lett ismert, most ő maga tett azért, hogy ezentúl önállóan is hírértékkel bírjon. Mindezt kétkezi munkával érte el, K. Szilvia ugyanis a nyílt utcán verte meg B. Diána fitnesz-modellt, mindezt egy barátnője videóra vette, és feltöltötték az internetre – ahogy arról csütörtökön elsőként beszámoltunk.
B. Diána a Balaton Sound idején jött össze M. Richárddal

A felvételen K. Szilvia a legkeményebb káromkodások közt a hajánál fogva a földre rántotta, majd keményen ütni kezdte áldozatát. B. Diána a fejét védve sikított, miközben a videót készítő nő egy ismeretlennek azt hajtogatja: Ne nyúljon hozzá! Hozzá ne nyúljon!

A videót K. Szilvia a saját Instagramjára töltötte fel, majd törölte is onnan, de addigra már futótűzként terjedt a neten.

– Ricsi már nem volt együtt Szilvivel, egy hotelben szállt meg a Balaton Sound ideje alatt, Dia szinte minden hajnalban nála afterozott. Szexeltek, nemcsak ott, a fesztiválon is, ez nem tetszett Szilvinek, noha tudta: semmi köze hozzá – mondta forrásunk.
Szilviát súlyos testi sértés gyanúja miatt vitték be a rendôrök

A megvert lányt hiába kerestük, telefonját folyamatosan kinyomta, K. Szilvit sem értük el. A nyilvánosságra került videó kapcsán azonban megkérdeztük a rendőrséget, akiktől megtudtuk, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság súlyos testi sértés kísérlet gyanúja miatt indított nyomozást, mely során a nyomozók a tegnap délutáni órákban egy 24 éves nőt elfogtak. Hozzátették: „elszámoltatása folyamatban van”. Lapzártánkkor kaptuk a hírt, hogy M. Richárd egy ügyvéddel sietett Szilvia segítségére a rendőrségre.
M. Richárd a Dózsa György úti baleset főszereplôje

alfahir/bors

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések