A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hadsereg: Fogadják el, hogy meztelen férfiak vannak a női zuhanyzóban

Egészen elképesztő szabályozás van érvényben az amerikai hadseregnél. A transznemű férfiak bármikor belibbenhetnek a női katonák zuhanyzójába, ha kedvük tartja.
A The Federalist írta meg elsőként, hogy 2016 nyarán az Obama-éra külügyminiszterének utasítására új szabályozás lépett érvénybe a hadseregnél. A kiképzésnél használt útmutató részletesen taglalja, hogy miként kell viszonyulni a transznemű katonákhoz.

Ennek értelmében méltósággal és tisztelettel kell viszonyulni azokhoz a katonatársakhoz, akik magukat férfiként nőnek mondják és női ruhát hordanak.

Meztelen férfiak női zuhanyzóban

Még abban az esetben is így kell tenni, hogyha bármiféle nemváltoztatás nélkül a transznemű férfiak használják a női kaszárnyát, mosdót, vagy éppen zuhanyzót.

A szabályzás részletekbe menően közli, hogy ez azt jelenti, hogy a férfi nemiszervvel rendelkező katonák, ha nőnek mondják magukat, akkor bemehetnek a női zuhanyzóba, és ezt kell kell fogadni.

A nemi különbség ellenére megértéssel kell viszonyulni hozzájuk és tiszteletben kell tartaniuk a privát szférájukat, ha igénylik. (Ez fordítva nincs teljesen elvárva.)

Mindezt úgy, hogy tulajdonképpen némi papírmunkát kívül semmi nem kell a nemváltoztatáshoz. Nincs szükség orvos, sebészi, fizikai átalakításra. Tehát aki annak érzi magát, az már jogosan használhatja női zuhanyzót.

Ráadásul azt tudni kell, hogy egy katonai zuhanyzót kb. úgy kell elképzelni, mint egy börtönben. Tucatnyi zuhanyrózsa áll ki a falból, sokszor 30-an is mosdanak egyszerre.

Drogvizsgálat

Mintegy bónuszként a szabályzás azt is rögzíti, hogy semmilyen diszkrimináció nem érheti a transzneműeket még a drogvizsgálatok során sem. A rendelkezés pedig kimondja, hogy a csalás elkerülése végett a katonáknak egymás előtt kell üríteniük a kapszulákba.

Tehát megeshet, hogy egy 18 éves fiatal lánynak egy idősebb transznemű férfi előtt kell lehúznia a bugyiját és egy pohárba pisilnie.

Hát, bravó Obama.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések