A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Elindultak az őseurópaiak! “Elsüllyesztjük a migránsok és segítőik csónakjait!” Megállíthatatlanok!

Révbe ért a páneurópai Identitás Mozgalom pénzgyűjtő akciója: elég forrást szedtek össze, hogy megindítsák első hajójukat a Földközi-tenger válságzónájába, amellyel a betolakodóimádó szervezetek tevékenysége ellen akarnak tiltakozni.
A szervezet a héten a bejelentette, hogy elég pénzt gyűjtöttek, így kibérelnek egy hajót és a Földközi-tengerre mennek, hogy akadályozzák a kontinensfoglalók Európába való bejutását.

Az útnak induló csoport, amely Európa Védőinek nevezi magát, mintegy 87 000 eurót gyűjtött az akcióra – írja a Deutsche Welle.

A csoport azt tervezi, hogy feltartóztatja az embercsempészek hajóit és visszafordulásra készteti őket, mielőtt a sorosista NGO-hajók elérnék a kontinensfoglalókat.

Az Identitás Mozgalom hajója ezután a líbiai partiőrségnek adná át az embercsempészek hajóit.

Célunk, hogy közbelépjünk ott, ahol a politikusok tehetetlenek és, hogy megtegyünk minden szükséges lépést, hogy megállítsuk az illegális bevándorlást Európába” – írta a csoport azon a honlapon, ahol a gyűjtést végezték.

Hozzátették: felajánlják szolgálataikat a líbiai partiőrségnek, és megmentenek mindenkit, akitől SOS jelzés érkezik, ám Afrikába szállítják vissza őket.

A csoport azt is tervezi, hogy elsüllyeszti az embercsempészek üres hajóit.

Forrás: hunhir.info

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések