Hirdessen itt

Dráma! Meg akartak erőszakolni egy nőt Óbudán! Őt keresi a rendőrség!

A rendőrség eddigi adatai szerint az ismeretlen férfi július 8-án 21 óra körül Budapest III. kerületében, a Kiscelli utca közelében hátulról befogta egy nő száját, megfenyegette, majd közölte, hogy szexuális kapcsolatot akar vele létesíteni.
Az óbudai rendőrök a lakosság segítségét kérik egy ismeretlen férfi azonosításában, akit szexuális erőszak kísérletével gyanúsítanak.

Úgy tudni, a támadó hátulról befogta a nő száját, és megfenyegette, hogy szexuális kapcsolatot akar vele létesíteni. Ezután dulakodni kezdtek, de az áldozat kiszabadult a férfi szorításából, elfutott és egy taxisofőrtől kért segítséget – írja az Origo.

Az ismeretlen férfi huszonéves, körülbelül 160 centiméter magas, zömök testalkatú, kerek arcú. A támadáskor szürke pólót és sötét nadrágot viselt. Haja oldalra fésült, beszéde intelligens.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a grafikán látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.​

Forrás: life.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések