A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Csak erős idegzetűeknek! Brutális módon állnak bosszút a katonák az Iszlám Állam terroristáin!

Eljárás indulhat azon iraki katonák ellen, akik egy felvétel szerint az Iszlám Állam katonáin ugyanazt a kivégzési módot alkalmazták, mint amelyet korábban a szélsőséges terroristák használtak hadifoglyaikkal szemben.
A felszínre került videó tanúsága szerint egyes iraki katonák nemcsak brutálisan megvernek, hanem egy szakadék széléről a mélybe dobnak néhány terroristát, ezt követően pedig, amelyik a zuhanást túlélte, azt agyonlövik.

Az eljárásmód nem új keletű, az Iszlám Állam kötelékében harcoló dzsihádisták már több videóban is bemutatták, pontosan így bánnak el a megtérni nem akaró keresztényekkel, homoszexuálisokkal és a hadifoglyaikkal.

Feltehetően pontosan ezért alkalmazzák a megtorlás efféle formáját az iraki katonák annak ellenére, hogy egyetlen nemzetközi egyezményeket betartó, hivatalos haderőben sem engedélyezett a kivégzés gyakorlata.

A felvétel kapcsán az iraki kormány kivizsgálást rendelt el, majd közölte: amennyiben kiderül, hogy kik végezték ki a terroristákat, azokat súlyosan meg fogják büntetni.

Le kell szögezni, nem ez az első ilyen eset, amikor az ISIS ellen küzdő militánsok brutális megtorlást gyakorolnak az általuk elfogott terroristákon, legutóbb egy Falah Aziz nevű iraki büszkélkedett azzal, hogy közel 50 dzsihádistát fejezett le.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések