A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Brutális buszbaleset az M3-ason! Rengeteg a sérült! Óriási a dugó!

Árokba borult egy busz az M3-as autópályán Aszód térségében hétfő reggel. A balesetben többen megsérültek, több kilométeres a torlódás.
Küzdenek az egyik utas életéért, többen súlyosan sérültek.

Átszakította a szalagkorlátot és felborult egy autóbusz az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 41. kilométernél, Aszód térségében – közölte a katasztrófavédelem.

A balesethez az aszódi, a gödöllői, a hatvani és a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik megkezdték a műszaki mentést.

A busz negyven utast szállított, az elsődleges információk szerint az eset során többen megsérültek.

Budapest felé egy sávon halad a forgalom. A rendőrség azzal egészítette ki az információt, hogy a baleset reggel 6 óra körül történt, és hogy a busz a szalagkorlátot átszakítva az árokba borult.

Az M1 a mentőkre hivatkozva közölte: 22 sérültje van a balesetnek, közülük egy ember súlyos, életveszélyes állapotban van, öten súlyos sérülést szenvetdtek. A sérülteket Budapestre, a Honvédkórházba és a baleseti intézetbe vitték.

Élő bejelentkezésükből kiderült, hogy 8 óra körül 6 kilométeres volt a kocsisor, amely a tudósítás idején végig mozdulatlan maradt. Az M1 munkatársa úgy tudja, hogy a busz többször megpördülhetett, és a tetejére borulva kötött ki egy mély árokban. A balesetet sérülés nélkül megúszó utasokért mentesítő járatot küldtek, de az is a dugó végén vesztegelt.

A buszon két sofőr utazott, ami a riporter szerint arra utal, hogy nem menetrend szerinti, hanem turistabusz szenvedett balesetet.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések