Hirdessen itt

Borzalom Mosonmagyaróváron! Sebész főorvos támadt a feleségére, majd kegyetlen dolgot tett kislányával!

Sebész főorvos akarta megölni feleségét, majd öngyilkos lett a kislánya előtt a mosonmagyaróvári járásban található Ásványrárón.
A nyomozás jelenlegi adatai alapján 2017. július 10-én 20 óra körül Ásványrárón egy családi házban – eddig tisztázatlan okból – egy 64 éves férfi lőfegyverrel rálőtt feleségére. Az elkövető a történtek után gyermekével bezárkózott a házba, ahol önkezűleg vetett véget életének. A hétéves gyermek nem sérült meg (testileg…)

A 42 éves nőt a mentők kórházba vitték további vizsgálatok elvégzésének céljából.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr- főkapitányság emberölés kísérlet bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást az ügyben – olvasható a Police.hu-n.

Értetlenül állnak Ásványráró lakói az előtt a tragikus eset előtt, amelyet egy köztiszteletben álló helyi, dr. H. Béla követett el hétfő este – írja a Blikk.

A sebész főorvosként dolgozó férfi fegyverével rálőtt feleségére, H.-né G. Anitára (42), majd bezárkózott a ház egyik szobájába kislányával, Julcsival (7), és végzett magával. A környékbelieket sokkolta az eset, a családot mindenki példamutató életéről ismerte.

– Bár már gyermekeik megszülettek, és hosszabb ideje együtt is éltek, csak öt éve házasodtak össze. A lagzin a kicsik, Szabina és Julcsi is ott volt. Szép házasságban éltek, buzgó templomba járók voltak, Béla még a böjtöt is szigorúan tartotta – mesélte a lapnak a család ismerőse. Az orvos rajongva szerette a lányait, a tragédiát végignéző Julcsi is a szeme fénye volt.

– Nagyon jó körülmények közt éltek, Béla főorvos volt, Anita pedig ugyanabban a kórházban dolgozott. A férfi sokat segített a helyieknek, polgármester-választáson is indult. Nem csoda, hogy a lányok, köztük Julcsika is, imádták az apjukat. Rejtély, miért tette ezt a családjával – tanakodtak a helyiek.

Úgy tudják, Anitát a veséjén érte a lövés, de a mája és a tüdeje is sérült, ennek ellenére a lövés után valahogy elvánszorgott a szomszédig, tőle kért segítséget. Mire visszatértek a házba, Béla már halott volt. A férfit pár éve szörnyű trauma érte: nagyfia egy gyógyíthatatlan betegségben elhunyt. Ebbe kis híján beleroppant a neves főorvos, azonban lányai miatt tartotta magát.

– Egyszerűen nem értjük, miért, mindenki szerette őket, szép életük volt. Pár hete egy rokon temetésén láttam őket, együtt érkeztek. A szemünkben ők voltak a legszebb pár – mondta a férfi egyik másod-unokatestvére.

Forrás: hunhir.info

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Gery's blog üzenete…
Na ez az eredménye hogy mindenféle elmebetegnek kiadják a fegyver tartási engedélyt. Csak mert ez volt a helyi sebész.