Időjárás:Időjárás
loading...

Az egész országot szétverte a vihar! Óriási pusztítást végzett! Képek!

Erős széllel, felhőszakadással és helyenként jégesővel csapott le hazánkra a vihar hétfő este. Sok helyen kidőlt fák és faágak okoztak gondot.
Főleg kidőlt fák és leszakadt faágak okoztak gondot a hétfő este és éjszaka. Eddig országszerte több mint 200 helyen volt szükség a tűzoltók segítségére.

A legtöbb riasztást Somogy, Fejér és Pest megyében kapták. Több helyen még most is dolgoznak a tűzoltók – tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivője, Hajdu Márton kedd reggel az MTI-t.

Siófokon több ember meg is sérült a leszakadó faágak miatt, Fejér megyében pedig kidőlt fának ütközött egy busz. A dél-balatoni vasútvonalon is volt fennakadás. Somogy és Fejér megye több településén az áram is elment. A tűzoltókat kedd reggelig négy lakóépületkárról értesítették.A fővárosban is pusztított a vihar, hetven helyre riasztották a tűzoltókat. A legtöbb bejelentés a III., a XVII. és a XVIII. kerületből érkezett. Budapesten a Nagykőrösi úton vonat ment rá egy óriási faágra, és a rákospalotai vasútállomáson is fa zuhant egy vonat elé. A III. kerületi Városfal utcában pedig autóra dőlt egy fa.

Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Powered by Jasper Roberts - Blog