Időjárás:Időjárás

A nyolcadik emeltről hajította ki újszülöttjét a muszlim, csak felfüggesztettet kapott

Mindössze felfüggesztett börtönbüntetést kapott az a muzulmán lány, aki titokban hozta világra csecsemőjét, majd azzal a lendülettel hajította ki nyolcadik emeleti lakásának ablakán.
Négy év felfüggesztett börtönre és 579 dollár megfizetésére kötelezték az Egyesült Államokban Mubashra Uddin muzulmán nőt, miután kegyetlenül meggyilkolta újszülött csecsemőjét. A lány a saját hálószobájában, titokban szülte meg gyermekét, ugyanis félt attól, ha kitudódik, hogy házasságkötés előtt esett teherbe, akkor szülei vallási okok miatt bosszút állnak rajta. 

A lány 10 éves húga szeme láttára szülte meg gyermekét, azonban a világra jötte után néhány perccel kidobta a csecsemőt a nyolcadik emeleti lakás ablakán. A csöppség bár túlélte a zuhanást, súlyos belső sérüléseket, gerinc- és koponyatöréseket szenvedett. A kihajított babát egy járókelő találta meg, aki azonnal értesítette a mentőket, majd a rendőrséget. Azonban az újszülött a kórházba szállítást követően nem sokkal belehalt sérüléseibe.

Mubashra Uddin eleinte tagadta az ellene felhozott vádakat, majd előzetes letartóztatását követően idővel beismerő vallomást tett. A lány több mint 600 napot töltött előzetesben, ugyanis a 275 ezer dolláros óvadékát senki sem tudta kifizetni. Ezt a bíróság pedig beleszámította a büntetésébe, így jött ki végül a négy évnyi felfüggesztett börtön.

Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Powered by Jasper Roberts - Blog