A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

5 "Idegen földönkívüli" tetemét találták meg a Nazca vonalak közelében, Peruban kutatók! - konferencián jelentették be

Az RT News bejelentette: hogy 5 “Idegen” földönkívüli tetemét találták meg a Nazca vonalak közelében, Peruban kutatók!
Sajtókonferencián mutatták be a röntgenfelvételek alapján elkészített első eredményeiket és kutatásaikat! UFO-kutatók, érdeklődők és az exopolitikával foglalkozó újságírók vettek részt a konferencián.

A jól ismert mexikói kutató ufológus és újságíró Jaime Maussan azt állította kedden, hogy összesen 5 testet találtak az elmúlt 2 hónapo során és a felépítésük “közelebb áll a hüllőkhöz, mint az emberekhez”.

Elmagyarázta, hogy a testek körülbelül 1700 évesek lehetnek, mely időszak többnyire egybeesik azzal az időintervallummal, amikor a jól ismert Nazca vonalakat Peruban hatalmas területen létrehozták.

“Eddig senki nem tudta bizoyítani, hogy hamisítványok lennének. Elsődeleges bizonyítékokat fogunk bemutatni a médiának is arra vonatkozóan, hogy ezek valóban létező fajok” – mondta a kutató.

“És ha valakinek vannak még kétségei, hogy valós tetemekről van szó, a peruiak és az egész világ kötelessége most, hogy megőrizze ezeket a testeket és megtalálja a valódi igaz válaszokat!”
A jó állapotban megmaradt testeknek a magassága körülbelül 168 cm körül van.
3 nagyon hosszú ujjuk van és hosszúkás koponyájuk.

A Múmiákkal foglalkozó Világkongresszus megkérdőjelezi Maussan munkáját és kutatásait, azt közölték, hogy a kutató minden eddigi munkája egy felelőtlen szervezett kampány és tiszta dezinformáció.

Konsztantyin Korotkov, a Szentpétervári Egyetem professzora úgy hiszi, hogy a testek “egy másik fajta humanoid típushoz tartozhatnak valószínűleg”.

A híres leleplező és konspirációkat összeomlasztó website, a Snopes.com is rárepült a témára.


Forrás: RT News / SBG Buddha

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések