A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Új beteghívót kapott a böszörményi gyermekorvosi rendelő

Idén ünnepelte 30. évfordulóját a gyermekgyógyászati alapellátás. 
Az alapítvány bálon befolyt összegből, valamint önkormányzati támogatással valósult meg egy defibrillátor és egy új beteghívó rendszer beruházása. Az ünnepélyes átadót június 14-én tartották a gyermekorvosi rendelőben.

Fórizs László alpolgármester köszöntőjében elmondta, olyan szakmai, illetve emberi segítséget kapnak a böszörményi szülők a helyi gyermekellátásban dolgozóktól, amely egyedülálló. Ez a bizalom hozta meg most gyümölcsét, s megmutatkozhatott a fejlesztésekben. Dr. Józsa Lajos gyermekorvos, a Gyermekeink Színvonalasabb Ellátásáért Alapítvány Kuratóriumának elnöke bemutatta a 2002 óta működő alapítványt. Kiemelte, az alapítványnak köszönhetően olyan lehetőségek nyíltak meg az elmúlt másfél évtizedben, amely részben a városban működő kimagasló szakmai, tudományos munkát, részben pedig a gyermekellátás komfortjának javítását is célozza.

Az új beteghívó rendszer a 21. század elvárásainak felel meg. Lehetővé teszi, hogy interneten keresztül kérjenek a családok időpontot, receptet írassanak fel, amit egy egyeztetett időpontban tudnak átvenni. Mindehhez egy kártya szükséges, amit a helyiek gyermekorvosuktól tudnak személyesen igényelni - írja a haon.hu.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések