Hirdessen itt

Strong R-rel és sportbár funkcióval kezdi a nyarat az Ambrózia Club

Az átalakítás után már nem csak a szórakozni vágyókat várják az Ambróziába a klub és a terasz bulijaikba, hanem a sportot kedvelőket is, akik hangulatos és kellemes környezetben tehetik meg fogadásaikat és követhetik a sport közvetítéseket. A szünidő első napjának estéjén, június 16-án pedig Strong R. is érkezik.
Az elmúlt hetekben, a jó idő beköszöntével megnyitották a teraszt, illetve a klub is gőzerővel fogadja a bulizni vágyókat. Július 1-től már minden szerda, péntek és szombat este lesznek partik. Az újra nyitott teraszon, valamint a belső klubhelyiségben ma, azaz június 16-án tartják az idei szezon első igazán nagy partiját, ahol a legfiatalabb magyar DJ generáció egyik legtehetségesebb tagja és producer, Strong R. is fogja a zenéket szolgáltatni.

A tapasztalatok szerint a térségben nagyon kedvelt a Strong R. által is képviselt elektronikus zene, ezért a nyár folyamán próbálják e stílust kedvelők igényét is kielégíteni azáltal, hogy az elektronikus zene több nagyágyúját vendégül látják a Club Ambróziában – mondta el szerkesztőségünknek Márkus Sándor, a Park Hotel Ambrózia szállodaigazgatója.

Azonban a klub szolgáltatásai a jövőben bővülnek, ugyanis aki ismeri a helyet és mostanában arra járt, az láthatta, hogy egy elég komoly átalakítást végeztek. Bővítették az Ambrózia Club funkcióit, vagyis a továbbiakban egy sportbár és club előnyeit ötvözik. Jövő hét szerdától (június 21-től) már a Szerencsejáték Zrt. jóvoltából kihelyezett szerencsejáték fogadógépen totót, lottót és a tippmix szelvényeket fel lehet adni, vagyis klimatizált, kulturált környezetben tudják a sport kedvelői megtenni fogadásaikat (kizárólag 18 éven felüliek).

Továbbá, akár egy-egy italt iszogatva nagyképernyős televízión lehet követni a különböző sporteseményeket, melyekről folyamatosan tájékoztatják majd vendégeiket, Facebook oldalukon keresztül is.

Gyakorlatilag egy olyan sportbárt szeretnének létrehozni, ahova bárki ellátogathat és megteheti fogadásait, a kedvenc csapatának a meccse nézése közben pedig az Ambrózia koktéljait, frissítőit fogyasztja. Egész évben hétfőtől vasárnapig, délután 14 óra és este 24 óra között várják a sport szerelmesit egy kellemes meccsnézésre.

Ez nem csak a nyári szezonra szól, hanem állandó lehetőség. Ettől függetlenül az Ambrózia Clubnak az összes eddigi funkciója megmarad úgy, mint az élőzenés nosztalgia terasz esték koktélozással, melyről korábban hírportálunk is beszámolt.

„Mindezzel azt szeretnék elérni, hogy a megszokott Ambrózia hangulat egész nyáron uralkodjon. A cél, hogy a szállodavendégek mellett a hajdúszoboszlóiak és a városba látogató turisták szórakozási igényeit is kielégítsük” – Márkus Sándor, szállodaigazgatója.

Az idei nyár jelentősen az elektronikus zenéről fog szólni az Ambróziában, hiszen olyan népszerű dj-k várhatóak a következő időszakban, mint Szecsei Attila, Andrewboy, Jackwell, Field, Danny-D, Peet One, és Big Steve, de más zenei stílust kedvelőket sem hagynak cserben, ugyanis a teraszukon este 18 órától 23 óráig az Orion együttessel nosztalgia bulikon kapcsolódhatnak ki a vendégek és az elektronikus zene csak ezután veszi kezdetét.

„Az elmúlt 5 évben amióta a bárt üzemeltetjük, tisztában vagyunk vele, hogy milyen zenét szeret a helyi közönség és mi az, amire szívesen megmozdul, ezért törekszünk mindenkinek szórakozási lehetőséget biztosítani” – Márkus Sándor, szállodaigazgató.

A szállodaigazgató hozzátette, hogy az Ambrózia előtt, a zenekari pódium felett egy nagyképernyős televízión a következő időszak programjairól és szolgáltatásaikról is folyamatos tájékozódhatnak az arra járók.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések