A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Storcknak mennie kell? Megszólalt az ügyben Orbán Viktor

Ha nem is mondta ki, de Orbán Viktor célzott rá, hogy a 8-1-es hollandiai zakó után is mennie kellett a szövetségi kapitánynak.
A miniszterelnök szerint a Magyar Labdarúgó Szövetség vezetésének kell megtalálnia a megoldást arra a helyzetre, amely az Andorrától elszenvedett vereség után a sportágban kialakult.

A parlamenti ülés után újságírók arról kérdezték Orbán Viktort, hogy az 1-0-ás andorrai vereség után szerinte le kell-e mondania Bernd Storck szövetségi kapitánynak. A miniszterelnök azt mondta, hogy az MLSZ élén olyan vezetők ülnek, akik a futballvilágon kívül is komoly vezetői tapasztalatokkal rendelkeznek.

Az a vezérkar van a Magyar Labdarúgó Szövetségben, amelyik a hollandoktól elszenvedett megsemmisítő, 8-1-es vereség után is képes volt megtalálni a helyes utat. Most mindannyian abban bízhatunk, hogy Csányi Sándor elnök úr és csapata kellő mérlegelés után bölcs döntést hoz. Ebben van minden reményünk” – mondta a miniszterelnök.

Az MLSZ vezetősége a mérkőzés kapcsán ezen a héten hallgatja meg Bernd Storck szövetségi kapitányt, aki egyben az MLSZ sportigazgatója is.

Oszd meg te ismerőseiddel és mi neked nagyon megköszönjük

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések